hackathon
EVENT
DIGITAL

Vallensbæk Hackathon

Tirsdag den 29. november går 180 elever fra Vallensbæks 9. klasser i digital tænkeboks. Vallensbæk vil igen i år innovere sig på deres digitale front og være en ’Smart City’, som udnytter moderne teknologier til at skabe bedre trivsel, sundhed og tryghed – og de unge skal være med til at finde kvikke løsninger på store samfundsproblemer.

Hackathon, som Capgemini Sogeti, Vallensbæk Kommune og Ricoh er gået sammen om, afvikles den 29. november. De ældste elever fra kommunens folkeskoler får præsenteret en samfundsmæssig problemstilling - og så er der dømt hårdkogt digitalt nørderi. Eleverne skal arbejde med at udvikle nye koncepter og ideer til fremtidens digitale tjenester for Vallensbæks borgere, virksomheder og lokalsamfund.

På Hackathon får de unge introduktion og inspiration til digitale teknologier af Capgemini Sogeti og Ricoh, der også står for at arrangerer dagene - og kommunen leverer problemstillingen, som de unge skal forsøge at finde gode løsninger til. Klassernes faglærere deltager også i Hackathon'et, som indgår i skolernes formelle læringsmål.

Sidst på dagen kåres det hold som kommer med den bedste løsning til problemstillingen - og der følger selvfølgelig en præmie med vinderne!

Praktisk information

 • Dato: Tirsdag 29. november 2016
 • Tid: 07:45 - 14:00
 • Adresse: 
  • Capgemini Sogeti
   Delta Park 40 
   2665 Vallensbæk Strand 
  • Ricoh 
   Delta Park 37
   2665 Vallensbæk Strand

Hvorfor Vallensbæk Kommune?

Hackathon ligger i tråd med den Smart City-vision, Vallensbæk Kommune har vedtaget. Visionen skal sikre, at teknologi bliver brugt til at gøre byen til et sted, der står for sundhed, bevægelse, hjælp og omsorg, nye oplevelser og fællesskab. Samtidig skal den være med til at skabe nye partnerskaber og engagement hos både borgere og virksomheder. 

todo todo
KONTAKT
 • Johan Clausen
  Johan Clausen
  Event Manager
  +45 52189371