Offentlig Digitalisering 2016
EVENT
DIGITAL

Mød os til Offentlig Digitalisering 2017

Den 22. og 23. marts kan du møde os på Stand 71-72, på DIT's Offentlig Digitalisering i Musikhuset i Aarhus.

Onsdag den 22. marts og torsdag den 23. marts byder DANSK IT velkommen til to spændende konferencedage med højt fagligt indhold, networking og erfaringsudveksling, hvor Capgemini Sogeti vil være til stede. 

I år vil vi deltage med en spændende stand med masser af indhold og spændende nyt samt et indlæg på markedspladsen hvor vi vil tale om Strategisk Digital Kvalitetsstyring.

Om konferencen

Konferencen trækker årligt omkring 1300 deltagere fra hele Danmark – lige fra borgerservicemedarbejderen i kommunen til it-direktøren i den offentlige myndighed. Alle kommer for at blive inspireret, udveksle idéer og ikke mindst for at netværke.

Konferencen er ’stedet’, hvor alle der arbejder med offentlig digitalisering kan mødes og debattere de udfordringer og muligheder, som digitaliseringen afføder. 

Konferencen byder både på debatter, der adresserer de politiske spørgsmål omkring digitaliseringen af den offentlige sektor og den byder på indlæg og cases, der har fokus på den operationelle del af digitaliseringen. 

Målgruppe
Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med digitaliseringen af det offentlige Danmark. Både kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, leverandører og konsulenthuse. 

Læs mere om Offentlig digitalisering

todo todo