Episerver Update 2017
EVENT
WEB SOLUTIONS

Episerver Update 2017 - "Fremtidens digitale bank"

Den 28. september 2017 kan du møde os til Episerver Update 2017. Som sponsor deltager vi med en stand og et indlæg fra Adam Osbirk Moe. Adam fortæller om hvordan vi hos Capgemini Sogeti tager højde for de nye krav i den kommende persondataforordning i vores Episerver løsninger.

Til Episerver Update er der samlet 15 eksperter inden for den digitale verden og sørget for at der vil være masser af digitale inspirationskilder fordelt på flere spor. Du vil f.eks. kunne få indsigt i digital forretningsudvikling, blive præsenteret for flere spændende kundecases, høre om kunstig intelligens (AI) og machine learning, se eksempler på selvbetjeningsløsninger, e-handelsløsninger og meget meget mere.

Vores kollega Adam Osbirk Moe, vil holde et oplæg om hvordan vi i Capgemini Sogeti udvikler Episerver-løsninger. Løsninger der tager højde for den kommende persondata forordning, som træder i kraft i maj 2018.

Vi vil også have en stand, hvor du kan få dig en snak med en af vores eksperter fra vores Web & Portals team.

"Fremtidens digitale bank"
/v Adam Osbirk Moe

Santander Consumer Bank er i gang med at skabe et digital univers, hvor kunderne hurtigt og nemt kan foretage selvbetjening i forhold til at låne til en ny bil, bestille kreditkort eller søge om et privat-lån. Med Episervers features inden for personalisering, digital markedsføring og kampagner arbejder Santander Consumer Bank på, at den digitale platform er skalerbar, udnytter Episervers Standard features og at marketing og forretning i Santander hurtigt bliver i stand til at tilbyde nye services og ydelser til markedet uden at det kræver en stor udviklingsindsats gennem genbrugelighed af flows og integrationer.

Dette kræver, at der er styr på sikkerhed, beskyttelse af personfølsomme data og at der er et tæt samarbejde mellem alle parter i projektet. Hør mere om hvordan genbrugelighed, time–to-market og høj sikkerhed spiller sammen i den løsning, som Capgemini Sogeti er ved at bygge til Santander Consumer Bank. Adam Osbirk Moe, der er Team Manager for enheden Web & Portals i Capgemini Sogeti fortæller om løsningen.

 

Praktisk information

 • Dato: 28. september 2017
 • Lokation: VEGA -Musikkens hus, Enghavevej 40, 1674 København V
 • Tid: 11:15 - 23:00
 • Tilmelding: Du kan tilmelde dig arrangementet her: Episerver Update 2017 
 • Målgruppe: Marketing, Salg, IT, Direktion og Bestyrelser i mellemstore og store danske B2B virksomheder, udviklere, Episerver entusiaster

Vi håber at vi ser dig til en inspirerende og sjov dag fyldt med Episerver.

todo todo
Kontakt
 • Adam Osbirk Moe
  Adam Osbirk Moe
  Web & Portal Lead
  +45 52189557