wqr17
PUBLIKATION
SOFTWARETEST

World Quality Report 2016-2017

Organisationer under pres for at implementere nye digitale produkter og tjenester, finder det svært at finde en balance mellem kvalitet og hastighed af udvikling, især når det kommer til implementeringen af Internet of Things (IoT) teknologi.

Intelligens-drevet kvalitetssikring og softwaretest vil hjælpe til at øge effektiviteten og holde omkostningerne nede

Dette års World Quality Report finder, at mange virksomheder benytter sig af maskine-baseret intelligens for at hjælpe med at reducere omkostningerne og øge effektiviteten på tværs af organisationen. Den stigende adoptering af digitale teknologier forbruger store mængder af budgetter, og virksomheder finder det udfordrende at balancere innovation med omkostninger, da 48% ikke opfylder de stigende krav ved håndteringen af flere testmiljøer. For at bekæmpe dette, opfordrer rapporten til større investeringer i intelligens-drevet kvalitetssikring for at identificere og forudsige kvalitetsproblemer, før de opstår.

Adoptering af Agile og DevOps forsætter

Dette års rapport afslører også en stigning i adopteringen af agile test metoder og DevOps, som hjælper virksomheder med at lancere nye produkter og tjenester hurtigere. Dog er 44% af virksomhederne tilbageholdene med at inkludere testteams i den indledende planlægningsfase i den tro, at det vil hæmme frigivelseshastigheden, og uforvarende sætter virksomhedens sikkerhed i fare. Rapporten konstaterer at udfordringerne med implementeringen af DevOps går langt ud over problemerne med kvalitetssikring. For organisationerne betyder det at de risikerer at isolere fordelene ved DevOps, hvis de ikke formåer at udbrede det på tværs af organisationen. I et forsøg på at reducere yderligere omkostninger af disse nye teknologier, adopterer organisationerne Predictive Analytics med henblik på at automatisere så meget af test som muligt.

 

The World Quality Report, som bygger på svar fra 1.600 respondenter fra 32 lande, er den eneste globale undersøgelse af applikationskvalitet og trends inden for test. Den har været produceret årligt siden 2009, så dette er den 8. udgave. Denne udgave har indhentet data gennem computerunderstøttede telefoninterviews. Baseret på analyser af seks grupper af respondenter (CIO, VP Application, IT Director, QA/Testing Manager, CDO/CMO, and CTO/Product Head) fra hele verden, som er udspurgt gennem kvantitative interviews efterfulgt af kvalitative diskussioner.

Rapporten er på engelsk og kan hentes gratis forneden

 

Udfyld denne form for at downloade rapporten

todo todo
KONTAKT
 • Mohamed Attazgharti
  Mohamed Attazgharti
  Marketing & Communication Director
  +45 52189431
 • Maarten Galesloot
  Maarten Galesloot
  CEO & Interim Digital Assurance & Testing Director
  +45 3977 8400
Læs om vores løsninger indenfor test og kvalitetssikring