Verdens mest etiske
PRESSE
DNA

2015 World’s Most Ethical Company®

Capgemini udnævnt som et “2015 World’s Most Ethical Company®” af Ethisphere Institute for 3. år i træk

Den globale pris anerkender Capgeminis dedikering til etisk ledelse.

København – 17. marts, 2015 Capgemini, en af verdens førende leverandører af konsulentydelser, teknologi- og outsourcingservice har i dag oplyst, at de er blevet anerkendt som et ”2015 World’s Most Ethical Company®” af Ethisphere Institute, et uafhængigt research-center som promoverer best practices inden for virksomhedsetik og -ledelse.

Capgemini er blevet anerkendt for tredje år i træk som en af de mest etiske virksomheder i verden. Anerkendelsen går på Capgeminis langvarige engagement med etiske ledelse globalt, compliance og virksomhedsmæssig social ansvarlighed. Igennem dets ”World’s Most Ethical Company” udnævnelse anerkender Ethisphere Institute de organisationer, som har haft en materiel betydning for den måde hvorpå forretning drives ved at avle en kultur baseret på etik og transparens på alle niveauer af virksomheden.

Denne højt profilerede industrielle hyldest understreger Capgeminis engagement inden for ledende etiske forretningsstandarder og praksisser, og sikrer langsigtet værdi for centrale interessenter over hele verden inklusive kunder, medarbejdere, leverandører, kontrolinstanser og investorer. Capgemini er en af kun to virksomheder inden for konsulentbranchen, som er blevet anerkendt i år.

Hervé Canneva, Ethics and Compliance Officer hos Capgemini siger: “Denne vigtige anerkendelse fra Ethisphere Institute anerkender Capgeminis kerneværdier i relation til at opretholde en høj standard inden for firmaetik og compliance. Vi er stolte over at blive anerkendt som et ”World’s Most Ethical Company” i 2015, og vi vil fortsætte med at sikre, at den etiske kultur udgør hjertet af vores organisation.”

The World’s Most Ethical Company” program omfavner sammenhængen mellem etisk forretningspraksis og forbedret firma-performance. Virksomheder bruger etik som en middel til fortsat at definere deres industrielle lederskab og til at forstå, at det at skabe en etisk kultur og opnå anerkendelse som ”World’s Most Ethical Company” omfatter mere end blot et udadvendt signal og en håndfuld topledere, som siger de rigtige ting.” siger Timothy Erblich, Ethispheres Chief Executive Officer. “At opnå denne anerkendelse kræver en kollektiv indsats fra en global medarbejderstab fra toppen og ned. Vi lykønsker alle i Capgemini for denne ekstraordinære præstation.”

“The World's Most Ethical Company” vurdering er baseret på Ethisphere Institutes Ethics Quotient™ (EQ) rammeværk, som er udviklet igennem mange års arbejde med at definere en metode til at evaluere en virksomheds virke på en objektiv, konsistent og standardiseret måde. Den indsamlede information giver omfattende indblik i definitive kriterier og kernekompetencer snarere end alle aspekter af organisatorisk styring, risiko, levedygtighed, compliance og etik. EQ-rammeværket og metoden er fastsat, verificeret og finpudset ved hjælp af ekspertråd og indsigt taget fra Ethispheres netværk af ”Thought Leaders” samt fra ”The World’s Most Ethical Company” Methodology Advisory Panel

Virksomhedsscorer bliver dannet inden for fem nøglekategorier: etik og compliance-program (35%), firmamæssigt ”medborgerskab” og ansvarlighed (20%), etisk kultur (20%), ledelse (15%) and lederskab, innovation og omdømme (10%).

Den fulde liste over ”2015 World’s Most Ethical Companies” kan findes på http://ethisphere.com/worlds-most-ethical/wme-honorees/

 

Om Capgemini Sogeti

Med næsten 145.000 medarbejdere i over 40 lande, er Capgemini en af verdens førende leverandører af konsulentydelser, teknologi- og outsourcingservices. Gruppen havde en global omsætning på 10,573 mia. Euro i 2014. Sammen med sine kunder skaber og leverer Capgemini forretnings- og teknologiløsninger, som passer kundernes behov og leverer de resultater, de ønsker. Som en stærkt multikulturel organisation har Capgemini udviklet sin egen arbejdsmetode, the Collaborative Business ExperienceTM, og trækker på Rightshore®, dets verdensomspændende leverancemodel.

Læs mere om os på www.capgeminisogeti.dk

Om Ethisphere Institute
Ethisphere® Institute er en global leder inden for definition og fremme af standarder for etiske forretningspraksisser som driver virksomhedskarakter, markedstillid og forretningssucces. Ethisphere har dyb ekspertise inden for måling og definition af etiske kernestandarder og igennem datadrevet indsigt hjælper de virksomheder med at forbedre deres virksomhedskarakter. Ethisphere anerkender overlegne præstationer igennem dets “World’s Most Ethical Companies®” program, og tilbyder rådgivning fra en gruppe af industrieksperter igennem “Business Ethics Leadership Alliance (BELA)”. Ethisphere fremhæver tendenser og best practices inden for etik igennem udgivelsen af ”Ethisphere Magazine” og ”The World’s Most Ethical Companies Executive Briefing”. Ethisphere er ligeledes en førende leverandør af uafhængig verifikation af organisatorisk etik og compliance-programmer.

Yderligere information om Ethisphere kan finds på: http://ethisphere.com

Topledere fra anerkendte virksomheder deler indsigt og best practises i det velrenomerede “World’s Most Ethical Companies Executive Briefing” (download Volume 2 her). Yderligere indsigt hentet fra “The World’s Most Ethical Companies” vil blive udgivet som en række whitepapers og “infographics” over de kommende måneder (download the 2014 Insights). Organisationer, som er interesseret i, hvordan de måler i forhold til “The World’s Most Ethical Companies” opfordres til at lære mere om Ethispheres services.

todo todo
Kontakt
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing & Communication Director
    +45 52189431