7 gode råd til succesfuld projektledelse
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
PUBLIKATION
DIGITAL

Projektledelse - Gode råd til succes

I denne brochure giver Capgemini bud på retningslinjer og principper du skal være opmærksom på, for at sikre et projekts succes. Det er ikke en komplet værktøjskasse, men et udvalg, baseret på praktiske erfaring.

For at kunne forandre virksomheden, følge med markedet og effektivisere driften er det kritisk for private og offentlige virksomheder at kunne gennemføre projekter med succes.

Ikke to projekter er ens, og i den enkelte virksomhed gør individuelle forhold sig gældende, men Capgemini har gennem vores mangeårige indsats som projektledere for vores kunder erfaret, hvad der typisk kan gøre forskellen mellem fiasko og succes.

Der findes i dag udbredte standarder og best practices for både traditionel og agil projektledelse som de fleste med fordel anvender, men alligevel er det ofte den enkelte projektleders erfaring og måde at gribe rollen an på, som gør forskellen, når det kommer til stykket.

Vi har samlet 7 gode råd om projektledelse.

Det er ikke en komplet værktøjskasse, men enkle principper og retningslinjer, baseret på pratisk erfaring med at sikre at et projekt bliver en succes.

 

todo todo