Digitalisering af det offentlige
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
PUBLIKATION
DCX

Rapporter - Digitaliseringen af det offentlige

Digitaliseringen af regeringer i hele Europa er et af hjørnestenene i opnåelsen af ​​det digitale indre marked, såvel som de bredere mål for EU2020.

Den seneste ministererklæring fra 2017 understreger behovet for at offentlige digitale løsninger stræber mod åbne, effektive og sammenhængende end-to-end løsninger. Løsningerne skal sikre grænseløse, personaliseret og brugervenlige ydelser til alle borgere og virksomheder. 

Rapport: E-government Benchmark 2017

Erklæringen indeholder også brugercentreret-principper for design og levering af digitale offentlige ydelser. 2017 rapporten  giver ikke blot en dybdegående analyse af de fremskridt der gøres af de europæiske myndigheder i deres modernisering af den offentlige ydelse.  Den leverer også "basislinjen", som man kan benchmarke for fremskridtene i aktiviteter under den nye handlingsplan for e-forvaltning 2016-2020.

Rapport: Open Data Maturity in Europe 2017 

Det er den tredje i en række årlige rapporter, der undersøger niveauet for åben datamodning i EU28. Rapporten viser, at regeringer i hele Europa ikke kun har prioriteret Open Data i 2017, men faktisk deltager i et kapløb til toppen. Størstedelen af ​​landene viser en solid forståelse af virkningen af ​​Open Data, der baner vejen for data-konomien.

Hent begge rapporter forneden 

todo todo
Kontakt
  • Maria Søndergaard
    Maria Søndergaard
    Director, Market Segment East
    +45 52189297