Ny rapport om Machine Intelligence
PRESSE
DIGITAL

Hent Rapporten - AI First

Ny rapport om Machine Intelligence behandler, hvordan organisationer kan øge deres Corporate IQ og indtje-ning med en AI-first model. I dag bør organisationer placere kunstig in-telligens (AI) i hjertet af deres digitale strategi, ifølge SogetiLabs seneste rapport.

Den sidste i en serie af fire kvalitative forskningsrapporter om Machine Intelligence, ‘AI FIRST: Learning from the machine’ konstaterer, at indtjening og økonomisk vækst går hånd i hånd med at implementere AI proaktivt. Ydermere hævder rapporten, at virksomheder kan øge deres Corporate IQ ved at begive sig ud på en opdagelsesrejse baseret på AI. 

Den seneste rapport erklærer, at AI er næste skridt i en logisk it-udvikling over de seneste få årtier: Først digital, derefter mobil og nu AI. Udviklingen er gået fra at bygge et transaktionsmedium (karakteriseret af hjemmesider og hyperlinks), videre til smartphones og deres indflydelse på det enkelte menneske (med apps lige ved hånden), og nu til mere intelligente transaktionsnetværk og enheder (hvor vi lærer og opdager ved at kommunikere med AI). Rapporten konkluderer, at vi er på vej ind i en ny fase, hvor AI hjælper os til store, nye opdagelser. 

todo todo