Capgemini Leder
PRESSE
MOBILITY

Forrester: Capgemini førende blandt leverandører af mobilapplikationer

Capgemini positioneret som “Leder” af uafhængigt analyseinstitut blandt serviceleverandører af mobilapplikationer til større virksomheder.

Capgemini, en af verdens førende leverandører af konsulentydelser, teknologi- og oursourcingservices, er i dag blevet udråbt som leder i en uafhængig rapport om serviceleverandører inden for mobilapplikationer til større virksomheder af Forrester Research Inc.

Capgemini blev placeret som en af lederne blandt de 10 væsentligste enterprise serviceleverandører inden for mobile applikationer, på basis af 15 kriterier, i rapporten “The Forrester Wave™: Enterprise Mobile App Services Providers – Large Providers, Q1 2015”

Rapporten skriver, at “Capgemini fremstod som en “leder” på baggrund af sine dybe teknologikompetencer og bredde af end-to-end-services... Capgemini har en væsentlig produktudviklings- og platformsstrategi – hvilket giver kunderne hurtigere værdiskabelse såvel som unikke prismodeller såsom “as-a-service” prismodeller.”

“Vi er glade for at blive udråbt som leder af Forrester for vores services inden for Enterprise mobilapplikationer. Markedet for mobilapplikationer modnes hurtigt og virksomheder søger partnere, som er i stand til at levere mobile og digitale transformationsservices”, siger Maria Søndergaard, Direktør for Digital Solutions, Capgemini Sogeti. “Vi mener Capgemini er blevet anerkendt for sin stærke ekspertise inden for B2E og B2B mobilapplikationer defineret af vores service som specifikt adresserer kundernes unikke og komplekse forretningskrav.”

“The Forrester Wave™: Enterprise Mobile App Services Providers — Large Providers, Q1 2015,” Forrester Research Inc., 5 March 2015

todo todo
Kontakt
 • Maria Søndergaard
  Maria Søndergaard
  Digital Services Director
  +45 52189297
 • Mohamed Attazgharti
  Mohamed Attazgharti
  Marketing & Communication Director
  +45 52189431