World Insurance Report 2019
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
REPORT
DIGITAL

Hent World Insurance Report 2019

Hurtigt udviklende miljømæssige, teknologiske, sociale og forretningsfaktorer transformerer forsikringsbranchen ved at udlede nye risici eller skabe forandring inden for eksisterende trusler.

Forsikringsselskaberne har været for langsomme til at reagere på nye risici

World Insurance Report 2019 identificerer fem makrotendenser, der skaber nye risici for forsikringskunder og deres virksomheder: ’disruptive’ miljømønstre, teknologiske fremskridt, skiftende sociale og demografiske tendenser, nye medicinske og sundhedsmæssige problemer og ændringer i forretningsmiljøet. Forsikringsselskaberne er for langsomme til at reagere på disse tendenser.

Virksomheder er udsatte over for nye risici

Det langsomme reaktion på nye trusler har skabt betydelige dækningshuller for kunder, der er udsat for disse risici. Rapporten anslår, at 83% af private forsikringskunder har en mellem- eller høj eksponering for cyberangreb men kun 3% og 5%  er fuldstændigt dækket af disse slags risici. Blandt erhvervskunder er 81% udsat for stigende medarbejderomkostninger i forbindelse med sygdom, hvoraf kun 17% er godt dækket.

Forbrugerne er mere forberedte på forandring end udbyderne

Kunderne viser større beredskab til forandring end deres forsikringsselskaber. Over halvdelen (55%) af kunderne sagde, at de er klar til at udforske nye forsikringsmodeller, men knap en kvart (26%) af forsikringsselskaberne investerer i dem. Mens de fleste kunder er villige til at dele yderligere data for at forbedre risikostyringen, har kun hver fjerde forsikringsselskab evnerne til at udnytte disse data.

Forsikringsselskaberne skal transformere sig og blive partnere og forebyggere

Forsikringsselskaberne skal reagere på nye trusler og ændre kundernes forventninger ved at gøre brug af ny teknologi og partnerskaber. Risikovurderingskapaciteter kan forbedres betydeligt ved at udnytte machine learning, kunstig intelligens og advanced analytics.

Læs den fulde rapport her

todo todo