Rebooting IT-infrastruktur til den digitale tidsalder
REPORT
ADVISORY

‘Rebooting’ af IT-Infrastrukturen i den digitale tidsalder

IT-infrastruktur er en central forudsætning for en vellykket digital transformation. Men meget få organisationer foretager de tilstrækkelige investeringer for at omdanne den centrale IT-infrastruktur.

Kun 15% af IT-budgetterne er afsat til IT-transformation. Det betyder, at modernisering af IT-hardware, netværk og datasystemer, der skal opfylde kravene til den digitale tidsalder, er blevet tilsidesat. Det er kun et spørgsmål om tid, før forældede IT-systemer ikke længere kan leve op til de moderne digitale krav.

Rapporten belyser, hvordan organisationer kan gøre denne IT-transformation mulig ved at fokusere på fire aspekter:

  • De vigtigste søjler for en digital transformation i IT-infrastruktur og Drift
  • At udføre den digitale transformation i praksis
  • Oprettelse af et roadmap for transformationsrejsen
  • En vurderingsundersøgelse, der hjælper dig med at forstå, hvor din Infrastrukutr- og Drifts-organisation befinder sig på rejsen til at blive fuldt digitaliseret.

Er du virkelig i mål med den digitale IT-infrastruktur? Find ud af, hvor du er på din rejse mod den digitale transformation, og hvilke skridt du kan tage for at komme derhen, i vores seneste rapport.

Få adgang til vurderingsværktøjet

Mens de digitale krav fortsætter med at blive mere omfattende, manglerer IT-infrastrukturerne stadig at gennemgå en kernetransformation. Er din organisation helt klar med en digital it-infrastruktur?

Capgemini Consulting har udviklet et IT-infrastrukturundersøgelsesværktøj, der kan hjælpe organisationer med at vurdere deres digitale IT-infrastrukturs modenhed.

Klik her for at starte den korte undersøgelse  og find ud af, hvor du er på din nuværende rejse!

 

todo todo