Test Automation kursus på dansk
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
NYHED
SOFTWARETEST

Anerkendt kursus i Test Automation åben for tilmelding

Nu kan du endelig tage ISTQB Advanced Level Test Automation Engineer. Capgemini slår dørene op for de første kursister til maj.

De seneste år er test-automatisering blevet en stadig mere efterspurgt kompetence. Desværre har der manglet dybdegående kursus- og certificeringsmuligheder — indtil nu.

Advanced Level Test Automation Engineer er en specialist-certificering, der bygger oven på ISTQB’s Foundation Level-certificering.

Hos Capgemini glæder underviser, People Manager & teknisk tester, Dan Travolta sig over lanceringen, som han kalder en af årets absolut vigtigste.

“Kurset giver et virkelig stærkt fundament for folk, der arbejder med Test Automation eller gerne vil igang på feltet. Her går vi i dybden med de udfordringer, man typisk støder på, vi undersøger metoder til at planlægge og forberede testautomatisering, og så gennemgår vi den generelle struktur for automatiseringsrammeværk,” fortæller han.

I forløbet gennemgås desuden metoder og risici i forbindelse med deployment og kontinuerlig forbedring af testautomatisering, samt hvordan man effektivt gennemgår en transition fra manuel til automatisk test. Endelig opnår kursister erfaring med brug af metrikker og rapporteringsmuligheder.

“Alt i alt får man en bred forståelse for de krav, der skal opfyldes, for at få succes med test-automatisering,” fortæller Dan Travolta.

Specialist-kursus

Kurset henvender sig til personer med teknisk flair. Det omfatter automation-specialister, testanalytikere, testingeniører, udviklere og lignende.

Forløbet er et specialist-kursus på advanced level i ISTQBs kompetence model. Derfor er det påkrævet, at kursister har certificeret sig i ISTQB Foundation level forud for kurset.

Undervisningen varetages af Capgeminis såkaldt spillende trænere. Det vil sige undervisere, der også selv arbejder aktivt med stoffet i den virkelige verden.

Al undervisning foregår på dansk, men materialet og eksamenerne er på engelsk. 

Vi forventer desuden at kunne tilbyde kurset til engelsktalende kursister på et endnu ikke fastlagt tidspunkt.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

todo todo
Kontakt
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Head of Training & Principal Consultant
  +45 5218 9711
 • Anne Olsen
  Anne Olsen
  Sales Manager
  +45 5218 9048