bookplan syddanmark
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
NYHED
SUNDHEDS-IT

Borgere i Syddanmark kan nu også bestille tid til blodprøver

Borgerne i Region Syddanmark får nu mulighed for at booke tider til blodprøver fra deres tablet, smartphone eller computer. Tiltaget skal give patienterne bedre mulighed for at planlægge deres hverdag og give mindre ventetid.

Fremover vil borgere i Region Syddanmark selv have mulighed for at finde en tid og et blodprøveambulatorium, der passer ind i deres hverdag, når de skal have foretaget blodprøver på regionens blodprøveambulatorier.

Koncerndirektør Kurt Espersen, forklarer, hvorfor Region Syddanmark nu giver mulighed for digital selvbooking: ”Vi vil gerne tilpasse det syddanske sundhedsvæsen mest muligt til patienternes hverdag og virkelighed, og her er det helt naturligt, at give dem mulighed for selv at vælge tid og sted for deres blodprøver, så de kan få det til at hænge sammen med eksempelvis arbejdet.”

Det forventes, at løsningen får betydning for presset på ambulatorierne, så patienterne bliver fordelt over hele åbningstiden, således at patienter, der bare møder op og trækker et nummer også vil opleve kortere ventetid.

Løsningen leveres af Capgemini som en del af Bookplan løsningen i Region Syddanmark. Læs mere om den nye løsning, som Region Syddanmark deler med Region Nordjylland og Region Midtjylland, på Region Syddanmarks hjemmeside

 

todo todo