TestExpo 2019
NYHED
SOFTWARETEST

TestExpo™ 2019 - større og bedre end nogensinde!

6. udgave af TestExpo™ Danmark, den største danske softwaretest- og QA-konference, som samler og inspirerer +700 ledere og praktikere, bliver afholdt den 23. maj 2019.

6. udgave af Danmarks største softwaretest-konference, TestExpo™ finder sted den 23. maj 2019. Konferencen, der vil inspirere +700 ledere og testprofessionelle til at tænke test og QA i nyere og bredere baner, afvikles ikke i 2018.

 ”Tilbagemeldingerne fra tidligere år har været exceptionelt positive, man bliver simpelthen stolt af at se deltagernes vurdering af konferencen. Samtidig kan vi se, at der hvert år efterspørges mere ”uddannelse” og vidensdeling blandt deltagerne. Det ønske vil vi gerne indfri, og det kræver, at vi tænker konference-konceptet lidt anderledes” siger Maarten Galesloot, Head of Digital Assurance & Testing hos Capgemini.

Vi har derfor valgt at gøre op med det traditionelle konference-koncept og er i gang med at udvikle et nyt koncept og et større program, der i 2019 skal give deltagerne handlingsrettet og brugbar læring.

Som deltager på TestExpo™ 2019 kan du se frem til et varieret program, endnu flere deltagere, mere vidensdeling blandt ligesindede, internationale og danske indlægsholdere samt praktisk viden, der kan omsættes til handling.

TestExpo™ 2019 temaet -  ”Imagine”

Temaet i 2019 er "Imagine", fordi en virksomhed uden fantasi og visioner, er en virksomhed uden innovation og fremskridt. Med temaet ønsker vi at inspirere fagfolk inden for test og QA til at tænke ud af boksen. Samtidig udfordrer temaet alle til at stille spørgsmål ved den traditionelle opfattelse af QA & test rollen.

 • Forestil dig, at jeg kunne ________.
 • Forestil dig, at vores organisation arbejdede med ___________.
 • Forestil dig, at vi implementerede ____________ på tværs af hele organisationen.
 • Forestil dig, at vi havde budget til ____________.
 • Forestil dig, at softwaretest & QA blev anerkendt af __________.
 • Forestil dig, at ...

”Imagine” vil inspirere dig til at se ud over traditionel QA og ind i hjertet af jeres forretningsudfordringer.

Bliver afholdt i Storkøbenhavn

Konferencen vil blive afholdt i Storkøbenhavn. Vi kigger på flere mulige lokationer, for med det stigende antal deltagere er der større krav til offentlige transportmuligheder, parkering og et udstillingsområde, der kan rumme +700 personer.

Registrer dig for at modtage indbydelsen

Vil du være sikker på at modtage indbydelsen? Så registrer dig her

todo todo
KONTAKT
 • Maarten Galesloot
  Maarten Galesloot
  Interim Digital Assurance & Testing Director
  +45 3977 8400
 • Johan Clausen
  Johan Clausen
  Event Manager
  +45 52189371
TestExpo™ Community