Thomas Oxbøll
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
PRESSE
SOFTWARETEST

Ny Team Manager i Digital Assurance & Testing

Vallensbæk, 1. juni 2019 - Thomas Oxbøll tiltræder som ny Team Manager i Digital Assurance & Testing teamet hos Capgemini i Vallensbæk. Han kommer fra en stilling som Head of Quality & Test i PensionDanmark.

Thomas er 52 år og har en lederuddannelse fra  Forsvaret, hvor han har arbejdet i over 20 år, efterfulgt  af stillinger som senior testkonsulent i Testhuset,  teamleder og afdelingsleder i SDC og senest  kvalitetschef i PensionDanmark.

Med ansættelsen får Capgemini en yderst stærk profil,  som har over 20 års erfaring med QA, testledelse, udvikling af testmetoder og kvalitetsløsninger.

Selv beskriver Thomas sin profil som løsnings- og målorienteret, energisk og ambitiøs: ”Mine kerneværdier er baseret på at levere kvalitetssikrede resultater gennem synlig ledelse og god people-management, der hurtigt og effektivt skaber værdi.”

Med sin ekspertise inden for kvalitetssikring og værdiskabende digitale løsninger og mange års erfaring med testarbejde og -ledelse får Thomas en central rolle for fremtiden i Capgeminis Digital Assurance & Testing team.

”Thomas er den helt rigtige profil til at drive og videreudvikle vores forretningsområde inden for DAnT i Østdanmark. Med ham ombord styrker vi teamet med endnu en ekspert til glæde for vores kunder og medarbejdere - og giver os samtidig mulighed for at styrke vores indsats yderligere indenfor rådgivning på Quality Assurance & Testing.” siger Maria Søndergaard, Head of Market Segment East.

todo todo
Kontakt
  • Maria Søndergaard
    Maria Søndergaard
    Director of Manufacturing and CPRD
    +45 52189297