Mulesoft
PRESSE
DIGITAL

Capgemini Danmark etablerer partnerskab med Mulesoft

Capgemini Danmark har tilsluttet sig MuleSoft Partner Program, for at yde rådgivning og serviceydelser til MuleSofts AnyPoint Platform™ i Danmark.

MuleSofts mål er at forbinde verdens applikationer, data og enheder. MuleSofts Anypoint Platform er en komplet integrationsplatform til SaaS, SOA og APIs, som muliggør en lettere og overskuelig dataintegrering. Tusindvis af organisationer i 60 lande, fra spirende virksomheder, til Global 500 virksomheder, benytter MuleSoft til at skabe hurtigere innovation og derved opnå konkurrencemæssige fordele.  

Vores partnerskab "bygger på værdierne for fælles samarbejde og innovation". Capgemini Danmark sikrer, at vores kunder nemt kan arbejde med use cases enten i et lokalt miljø, via cloud eller ved hybrid integration samt skalere efter behov.

MuleSoft er en integreret del af Capgemini Immediate, en del af vores Ready2Series, som kombinerer det bedste fra Cloud Computing, med teknologi fra førende aktører i den digitale markedsplads.    

Thor Laage Petersen, Head of Integration & Innovation hos Capgemini, udtaler: "Når det kommer til implementering af cloud baserede applikationer, er en af ​​de største faldgruber organisationer står over for, selve integrationen. For at kunne realisere værdien af ​​Cloud Computing, er organisationerne nødt til at have en samlet strategi for integration på plads. Ved at arbejde med MuleSoft, vil vi hjælpe organisationer med at undgå at skabe cloud siloer og fuldt realisere værdien af ​​cloud implementeringer, til at give deres virksomhed den konkurrencemæssige fordel".

MuleSoft og Capgemini er allerede i samarbejde med danske virksomheder. For eksempel kan en stor serviceorganisation i Danmark ved at bruge MuleSofts AnyPoint Platform i samarbejde med os, støtte sin multi-channel strategi ved at integrere kritiske forretningsoplysninger og kundedata. AnyPoint Platformen muliggør flere integrationer mellem de nye digitale applikationer, samt tilslutningsmuligheder med eksisterende IT-applikationer, som derved letter migrationen af flere millioner mængder af kundedata.  

todo todo
KONTAKT
  • Maria Søndergaard
    Maria Søndergaard
    Digital Services Director
    +45 52189297