worlds most ethical companies
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
NYHED
DNA

Vi er udpeget som en af verdens mest etiske virksomheder i 2019 for syvende år i træk

Vallensbæk, 27. februar 2019 - Capgemini-koncernen meddelte i dag, at vi endnu en gang er blevet anerkendt af Ethisphere Institute, førende inden for definition af standarder for etiske forretningspraksis, som en af verdens mest etiske virksomheder i 2019.

Vi er blevet anerkendt for syvende år i træk, hvilket fremhæver vores engagement i etiske forretningspraksis. I år er vi blandt kun​ tre æresmodtagere i rådgivingsbranchen.

Paul Hermelin, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Capgemini-koncernen sagde: "Denne ære understreger vores engagement i at være ledere og samtidigt lede med integritet. Vores kunder vælger os til at ledsage dem på de mest krævende projekter for at drage fordel af vores tekniske ekspertise og vores etisk-orienteret måde at arbejde på - de køber ind i en etisk fremtid."

Philippe Christelle, Chief Ethics and Compliance Officer for Capgemini-koncernen sagde: "Capgemini er beæret over at blive anerkendt igen for sine høje etiske standarder og praksis. Vi arbejder konstant på at være ledere inden for branchen og har stærk tillid til, at vores kerneværdier kan vise os vejen fremad. Vi stræber efter at drage nytte af de mange muligheder inden for områder som cloud, digital og kunstig intelligens (AI) og gøre dem mere tilgængelige. Som ledere sigter vi efter at sætte de etiske standarder for vores branche og skabe en etisk fremtid for alle interessenter, herunder kunder, teammedlemmer, aktionærer og det globale samfund. "

Timothy Erblich, administrerende direktør for Ethisphere sagde: "I dag sætter medarbejdere, investorer og interessenter deres største tillid til virksomhederne til at tage initiativ på samfundsmæssige problematikker. Verdens mest etiske virksomheder sætter tempoet for de andre, og bruger en langsigtet strategi, som også er en del af deres kultur og forretningssucces. Hvert år udvikler vi vores anerkendelsesmetode for at sikre, at vi anerkender de reelle ledere inden for ’Ethical Corporate Governance and best practice’. Jeg lykønsker alle hos Capgemini for at opnå denne anerkendelse for syvende år i træk."

I 2019 er der 128 æresmodtagere fordelt over 21 lande og 50 brancher. Virksomhederne er fortsat drivkraften for at forbedre lokalsamfundene, opbygge kvalificerede arbejdsstyrker og fremme virksomhedskulturer med fokus på etik og med et klart formål.

Metode & scoring

Vurdering af verdens mest etiske virksomheder er baseret på Ethisphere Institute's Ethics Quotient® (EQ) framework, som er en kvantitativ måde at vurdere virksomheders præstationer på en objektiv, konsekvent og standardiseret måde. De indsamlede oplysninger giver en omfattende indsigt i de endelige kriterier for kernekompetencer, frem for alle aspekter inden for virksomhedsledelse, risiko, bæredygtighed, overholdelse og etik.

Resultaterne er genereret i fem hovedkategorier: Etik og complianceprogram (35 procent), Corporate citizenship og ansvar (20 procent), Etisk kultur (20 procent), Governance (15 procent) og Ledelse, Innovation og Omdømme (10 procent). Alle virksomheder der deltager i vurderingsprocessen får deres scoringer, der giver dem en værdifuld indsigt i, hvordan de klare sig i forhold til førende organisationer.

Etik og performance

Ethispheres analyserer årligt, hvordan aktiekurserne performer på børsnoterede æresmodtagere sammenlignet med Large Cap Indeksen. Det viser sig, at de børsnoterede mest etiske virksomheder i 2019 performerede bedre med 14,4 procent de sidste fem år, og 10,5 procent for de seneste tre år.

Æresmodtagere

Den komplette liste over verdens mest etiske virksomheder i 2019 findes på https://worldsmostethicalcompanies.com/honorees.

Best practices and insights fra 2019 æresmodtagere vil blive udgivet i en rapport og webcast i marts og april i år. Klik her for at hente rapporten.

Om Capgemini

Capgemini er førende global leverandør af rådgivning, teknologi services og digital transformation. Virksomheden er i front, når det kommer til innovation, for at kunne realisere sine kunders potentiale inden for ​​Cloud, Digital og platforme. Baseret på 50 års erfaring, dyb industrispecifik ekspertise og en række ydelser hjælper Capgemini kunder med at opnå deres forretningsmæssige ambitioner - fra strategi til drift. Capgemini er drevet af en overbevisning om, at teknologiens forretningsmæssige værdi kommer af samspillet med mennesker. Det er et multikulturelt selskab med 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Koncernen havde i 2017 en omsætning på 12,8 mia. EUR.

Besøg os på http://www.capgemini.dk/ People matter, results count.

Om Ethisphere Institute

Ethisphere® Institute er den globale leder i at definere og fremme standarderne for etiske forretningspraksis, der bringer virksomhedernes karakter, tillid til markedet og forretningssucces. Ethisphere har stor ekspertise i at måle og definere core ethics standarder ved hjælp af data-drevet indsigt, der hjælper virksomheder med at forbedre virksomhedernes karakter og måle og forbedre kulturen. Ethisphere hædrer overlegne præstationer gennem sin Verdens mest Etiske Selskab anerkendelsesprogram og tilbyder et forum for industriens eksperter med Business Ethics Leadership Alliance (BELA). Mere information om Ethisphere kan findes på: https://ethisphere.com.

todo todo