Rik Marselis
ARTIKEL
SOFTWARETEST

Bliv TMap® Suite Test Master

Bliv en oplevelse og en certificering rigere ved at deltage d 29. jan – 01. feb, på det helt nye TMap® Suite Test Master kursus, som afvikles af en af feltets helt store profiler – Rik Marselis.

Hvorfor blive TMap® certificeret

TMap® Suite er resultatet af en fornyelse i TMap®, som giver dig mulighed for at møde alle testudfordringer i denne æra, uanset om udviklingsmetoden er klassisk vandfald eller du arbejder i en agil kontekst. TMap® Suite Test Master modulet giver dig indsigt i hvordan du med succes kan anvende komponenterne i TMap® HD som Test Master. Gennem kurset vil du få kendskab til testkoordinering og testmanagement, som inddrager terminologi fra ’traditionelle’ fremgangsmåder samt agile, og kombinerer de to verdener til den nye Test Manager rolle - Test Master. TMap® testmetoden har med sin lange historie etableret sig til en førende standard inden for kvalitetssikring af software. 

Billedresultat for tmap suite test master

Målgruppe og forudsætninger

TMap Suite Test Master henvender sig primært til personer som er involveret i test management aktiviteter til dagligt, men som ønsker at dygtiggøre sig yderligere indenfor dette felt. 

Læringsform

Kurset består af teoretiske gennemgange og praktiske øvelser som både løses individuelt og i grupper. Øvelserne er baseret på projektcases og opgaver. 
Underviseren relaterer teorierne til den virkelige verden via eksempler fra hverdagens projekter og gennem dialog med deltagerne. Materialet er på engelsk.

Varighed 

Selve kurset varer 3 dage efterfulgt af en dag med repetition og diskussion samt afsluttende eksamen.

Dato

Rik Marselis underviser 29-31. januar, i ugen efter, nærmere bestemt mandag den 5. februar vil der være repetitionsdag med Gitte Ottosen samt efterfølgende eksamen.

Eksamen

Eksamen foregår som en multiple choice på engelsk, af 2 timers varighed uden hjælpemidler. Der er 40 spørgsmål hvoraf de 26 skal være rigtige for at bestå. I forbindelse med undervisningen vil der blive afholdt prøveeksamen.

Grundlaget for kurset er de krav, som det uafhængige eksaminationsinstitut (EXIN) stiller i forhold til at opnå en certificering.

Pris

Undervisning: Kr. 18.800 ekskl. moms
Eksamen: Kr. 1.500 ekskl. moms

Tilmelding

Ved bestilling indvilliger du i Capgemini Sogetis aftalevilkår.

Tilmeld dig her
Accept
todo todo
Kontakt
  • Jonas Kamp-Jensen
    Jonas Kamp-Jensen
    Kundeansvarlig, kursusforretningen
    +45 5218 9226