Volvo-cars-i-aftale-med-Capgemini
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
NYHED
DIGITAL

Capgemini valgt som en af Volvo Cars primære leverandører til digital og cloud transformation

Capgemini styrker eksisterende partnerskab med den nye treårige Master Services-aftale.

Paris, 3. juli 2019 - Capgemini offentliggjorde i dag en treårig Master Services-aftale med Volvo Cars, for at digitalisere sin driftsmodel og modernisere IT-landskabet. Som en del af den nye aftale vil Capgemini levere en bred vifte af transformative services, herunder Product Orientation, DevOps og Cloud. Den nye aftale forstærker det langsigtede forhold mellem Capgemini og Volvo Cars, hvilket gør Capgemini til en af Volvos største leverandører af digital transformation og cloud services.

Efter en udbudsproces blev Capgemini valgt for sin evne til at muliggøre store og komplekse transformationer, dens globale ekspertise inden for både forretnings- og it-miljøer og den dokumenterede ’track record’ for levering af digitale transformationsløsninger til de største globale bilmærker på markedet.

"Vi er glade og stolte over, at Volvo Cars har valgt os som en af ​​deres største partnere til at hjælpe med deres transformation. Denne aftale vil kombinere vores kompetencer og ekspertise inden for bilindustrien på globalt og lokalt plan, og vi er glade for at starte en ny rejse med Volvo Cars ", siger Anil Agarwal, formand for Scandinavia Business Unit i Capgemini.

I samarbejdet vil Capgemini benytte sig af gruppens fulde ekspetise og globale setup, fra de globale leveringscentre i Sverige, Belgien, USA, Kina, Polen og Indien, til at servicere Volvos behov.

Capgemini vil være hovedleverandør af SAP-konsulent- og teknologiservices (herunder nye SAP S/4 HANA® implementeringsprojekter, application management og support, samt infrastruktur / platformservices). Capgemini vil også levere services og løsninger inden for business transformation, IT transformation, applikationsudvikling, application management og support, projektservices, digital produktion, implementering af pakketerede løsninger, hosting, secutrity service desk og onsite support.

Om Capgemini

Capgemini er førende global leverandør af rådgivning, teknologiservices og digital transformation. Med 50 års erfaring, dyb industrispecifik ekspertise og en lang række ydelser hjælper Capgemini virksomheder og offentlige institutioner med at indfri deres forretningsmæssige ambitioner - fra strategi til it-drift. I Danmark har Capgemini ca. 300 ansatte. Globalt beskæftiger Capgemini Gruppen over 200,000 medarbejdere mere end 40 lande. Capgemini Gruppen omsatte i 2018 for €13,2 milliarder. Se mere på www.capgemini.dk eller www.capgemini.com. People matter, results count. 

todo todo