Capgemini udnævnt som Global Partner of the Year af MuleSoft
NYHED
DIGITAL

Vi er udnævnt til Global Partner of the Year af MuleSoft

Capgemini-gruppen er blevet udnævnt til Global Partner of the Year og Services Partner of the Year i APAC og EMEA regionen af MuleSoft

Paris, den 15. maj 2018 – Capgemini-gruppen har modtaget fire "Partner of the Year Awards" fra MuleSoft, en leverandør af en førende platform til udvikling af application networks. Priserne anerkender Capgemini-gruppen i følgende kategorier: “Global Partner of the Year”; “Services Partner of the Year” i APAC regionen; “Partner of the Year” and “Services Partner of the Year” i EMEA regionen. Vinderne af den årlige globale MuleSoft Partner Awards blev fejret på MuleSoft CONNECT 2018.

For at opnå markedsfordele gør mange virksomheder brug af Application Programming Interfaces (API'er) til at øge effektivitet, automatisering og konsistens. I en tid med "customer first", hvor virksomhederne bevæger sig mod digital tilgængelighed og selvbetjening, kan Capgeminis integrationskompetencer og viden, kombineret med MuleSofts førende platform til opbygning af application networks, hjælpe organisationer med at nedbryde siloer, tilpasse og transformere hurtigere.

"Vi er stolte over, for første gang, at være blevet anerkendt af MuleSoft, som Global Partner of the Year, samtidig med at blive anerkendt regionalt i APAC og EMEA", sagde Franck Greverie, Leader of Cloud and Cybersecurity, Capgemini-gruppen. "Disse priser markerer vores styrke i cloud integration og API management og forstærker vores succesfulde samarbejde med MuleSoft. I vores bestræbelse på at hjælpe virksomheder med at opnå digital transformation, er vi forpligtet til at levere innovative løsninger og forbedre kundeoplevelsen, og disse priser bekræfter, at vi er på den rigtige vej."

Ledende organisationer i MuleSoft Partner Program tilbyder rådgivning og service til MuleSofts Anypoint Platform™, en førende uafhængig løsning til API-ledet tilslutning, der skaber et netværk af applikationer, data og enheder, både i det lokale miljø og i cloud. Med Anypoint-platformen kan organisationer åbne op for nye indtægtskilder, forbedre kundeoplevelser og drive innovation.

"De resultater, vores partnere opnåede sidste år, fra en stigning af kunder, til dygtigørelsen af medarbejdere, der gør det muligt for kunderne at transformere deres forretninger, er fremragende," siger Brent Hayward, Senior Vice President of Global Channels and Alliances, MuleSoft. "Vi er utrolig heldige med at have et så stærkt partnerskab, der kan levere API-ledet transformation og hjælpe kunderne med at gennemføre kritiske forretningsinitiativer. Vi ønsker at anerkende de investeringer, de har foretaget i deres MuleSoft praksis, og ser frem til at fremme vores fælles succes i det kommende år."

Om Capgemini

Vi skaber resultater for vores danske kunder ved hjælp af markedsledende digitale services. Vores dygtige danske teams trækker på erfaring og ekspertise fra over 40 lande og mere end 200.000 medarbejdere. Vi definerer, udvikler, kvalitetssikrer og eksekverer de digitale løsninger, der sikrer vores kunder optimal udnyttelse af den digitale teknologi. Vi leverer vores services gennem forskellige samarbejdsmodeller, men vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker. Vi kombinerer fleksibilitet og hurtig implementering med QA-metoder i verdensklasse, vores globale leveringsmodel, Rightshore® og stærke partnerskaber med førende teknologivirksomheder.

MuleSoft er et registreret varemærke tilhørende MuleSoft, Inc. Alle andre varemærker er de tilhørende ejeres.

todo todo
Kontakt
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing & Communication Director
    +45 52189431