Webinar-MarkBuenen
EVENT
SOFTWARETEST

Webinar Optagelse: DevOps – Slut med test? Nej, starten på Digital Assurance!

Webinaret er afviklet - du finder hele indlægget i formularen nederst på siden.

Dette webinar omhandlede World Quality Report 2016-17 samt KPNs testrejse i DevOps. KPN er Hollands største fastnet og mobil udbyder med mere end 33 millioner kunder fordelt over Holland, Belgien, Tyskland og Frankrig.

Vi oplever i øjeblikket et skifte i både forretningen og IT driften. Det handler ikke længere om at ”bare” implementere og benytte nye digitale teknologier for at blive bedre og hurtigere: det handler også om at være kreativ og effektiv i udnyttelsen af de nye teknologier.

Jeres organisationer skal reagere på den nye digitale virkelighed og på den kundetype, der ”altid er på”. Servicering af denne nye generation af kunder, kan kun gøres med overlegne produkter, forbedret kundeservice, reducering af time-to-market, forbedring af sikkerhed & effektivitet og en øget kundetilfredshed - og det hele skal gøres bedre end konkurrenterne! Til tider kan det føles uoverskueligt…

Kombinationen af disse trends skaber nogle specifikke udfordringer for QA og Test professionelle, men åbner samtidig for nye muligheder.

Mark Buenen
VP og Global Testing Leader

Dinant van der Starre
Agile Coach og Scrum Master

 • Mark Buenen, VP og Global Testing Leader og medforfatter til den 8de udgave af World Quality Report 2016-2017, vil præsentere de QA trends og anbefalinger, som rapporten giver.
 • Dinant van der Starre, tidligere QA-manager og i de sidste 4 år Agile Coach og Scrum Master hos KPN, den største hollandske televirksomhed og IT-service leverandør, vil præsentere hans og KPN’s rejse mod at sikre tilstrækkelig kvalitet over hele kvalitetskæden. Han kommer ind på emner som DevOps, Monitorering, Automatisering og sidst men ikke mindst den kultur som bringer et team op på et High Performing niveau.

Praktiske information

 • Dato/Tid: afviklet
 • Sprog: engelsk
 • Format: webinar

todo todo
Kontakt
 • Johan Clausen
  Johan Clausen
  Event Manager
  +45 52189371