Testing Tuesday
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
EVENT
SOFTWARETEST

Testing Tuesday

Første tirsdag i måneden inviteres du til Capgeminis Testing Tuesday. Et morgenmøde udviklet til testprofessionelle og med fokus på hvad der rører sig inden for test.

Den første tirsdag i hver måned vil vi gerne invitere dig til morgenmøde med fokus på test - vi kalder det Testing Tuesday. Testing Tuesday skal sikre den fortsatte innovation og fremgang der er inden for test og samtidig sætte rammen for diskussioner og debat. Agendaen vil skifte for hver måned og tage fat i nyt som gammelt. Det nye for at innovere og det gamle for at optimere.

Testing Tuesday er et gratis arrangement der afvikles i både København og Aarhus, dog kan emnerne variere i forhold til lokation. 

I fanerne foroven kan du se kalenderen for de planlagte arrangementer samt finde detaljer for afviklingerne i Aarhus og København.

På sessionerne er der begrænsede pladser, hvilket skal sikre højt udbytte for deltagerne og plads til to-vejs kommunikation.

 • Lokation: København
  Capgemini
  Delta park 40
  2665 Vallensbæk Strand

 • Lokation: Aarhus
  Capgemini
  Skanderborgvej 234
  8260 Viby J

 

Testing Tuesday er udviklet og drives af testprofesionelle til testprofesionelle.

Gitte Ottosen - Rådgivende konsulent, Aarhus

Gitte Ottosen

Gitte Ottosen er Rådgivende Konsulent hos Capgemini Danmark og har tyve års erfaring som tester med fokus på såvel test som test management. Hun er certificeret Scrum Master, CAT certificeret, ISEB/ISTQB Practitioner i softwaretest samt certificeret TMap Test Engineer. Hun er en test evangelist, der prædiker behovet for en struktureret og engageret tilgang til test - men det er også en rolle der sikrer kreativ og sjov test, og det er en rolle der kræver ikke blot dyb faglig indsigt, men også lidenskab og vedholdenhed.

Der er ingen afvikling af Testing Tuesday i København i November

Test i SAFe® kontekst – eksempler fra Arla og SEGES

Scaled Agile Framework – eller SAFe® har efterhånden været på banen siden 2011, og er i dag den mest udbredte skalerede agile udviklingsmodel i Danmark. På Testing Tuesday i november bliver I inviteret ind i to af de lokale SAFe® implementeringer, nemlig hos SEGES og Arla. I får et indblik i hverdagen i det agile release train set fra flere forksllige perspektiver, nemlig test managerens, testerens og scrum masterens.

SEGES Case
Efter et år med SAFe® hos SEGES vil Behamin Bakhshaie og Søren Ørskov Olsen dele lidt ud af de erfaringer de har gjort sig:

 • Hvad er SAFe®?
 • Hvordan har de implementeret det?
 • Hvad har fungeret godt?
 • Og hvad har fungeret knap så godt?

Herefter dykker de længere ned i et specifikt team, for at gøre det mere konkret. Test er kontekstafhængigt og derfor vil de tage udgangspunkt i testprocessen for et enkelt team. Hvordan sikrer vi kvaliteten fra specificeringen af krav, gennem udvikling af koden og løbende release af funktionalitet.

Arla Case
Arla har i længere tid været på en rejse mod et SAFe® setup, der kaldes Arla SAX. Tina Daa Løfquist, Test Manager hos Capgemini vil kort gennemgå modellen med fokus på en Test Managers rolle ved Arla.
 
Kontekst og kompleksitet på Arla Commercial Train vil blive skitseret med hensyn til geografi, impact og test modenhed. Med udgangspunkt i et nyt kvalitets koncept ved Arla vil Tina dele sine refleksioner og erfaringer, som hun har høstet som Test Manager ved Arla gennem halvandet år.

Praktisk information

 • Dato: 5. november 2019 
 • Tidspunkt: kl. 08:00 - 10:00 (registrering og morgenmad fra kl. 07:30)
 • Lokation: Aarhus - Capgemini Danmark A/S, Skanderborgvej 234, 8260 Viby
 • Deltagelse: gratis
 • Indlægsholdere: Behamin Bakhshaie, Analytisk Tester og Søren Ørskov Olsen, Scrum Master (SEGES) | Tina Daa Løfquist, Test Manager (Capgemini) 
 • Sprog: dansk

Tilmelding

 

Tina.jpg Behamin.jpg Soeren.jpg

Tina Daa Løfquist
Test Manager, Capgemini

Behamin Bakhshaie
Analytisk Tester, SEGES

Søren Ørskov Olsen
Scrum Master, SEGES

Om talerne

Tina Daa Løfquist er en erfaren Test Manager, med mere end 20 års erfaring i roller som Udvikler, Test Analytiker, Test Manager, Program Test Manager, Scrum Master, Product Owner og Projektleder. Tina har erfaring fra både agile og klassiske vandfalds kontekster samt en bred portefølje af domæner og kundesegmenter.

Behamin Bakhshaie har de seneste 8 år arbejdet inden for test, både hos KMD og CSC, hvor han gennem en årrække arbejdet med test inden for agile og scrum. Behamin er mere analytisk end han er teknisk, hvorfor han også ofte arbejder med helt fra begyndelsen af processen inden opgaven rammer udvikleren.

Søren Ørskov Olsen har det seneste år arbejdet fuld tid som Scrum Master hos SEGES og har været med næsten helt fra begyndelsen, da SAFe begyndte at blive implementeret hos SEGES. Tidligere har Søren har arbejdet som konsulent hos Capgemini og har bådet varetaget rollen som tester, test manager og scrum master, bl.a. hos Arla mens de også var i gang med deres SAFe implementering.

todo todo
Kontakt
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Ansvarlig, kursusforretningen
  +45 52189711