Testing Tuesday
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
EVENT
SOFTWARETEST

Testing Tuesday

Første tirsdag i måneden inviteres du til Capgeminis Testing Tuesday. Et morgenmøde udviklet til testprofessionelle og med fokus på hvad der rører sig inden for test.

Den første tirsdag i hver måned vil vi gerne invitere dig til morgenmøde med fokus på test - vi kalder det Testing Tuesday. Testing Tuesday skal sikre den fortsatte innovation og fremgang der er inden for test og samtidig sætte rammen for diskussioner og debat. Agendaen vil skifte for hver måned og tage fat i nyt som gammelt. Det nye for at innovere og det gamle for at optimere.

Testing Tuesday er et gratis arrangement der afvikles i både København og Aarhus, dog kan emnerne variere i forhold til lokation. 

I fanerne foroven kan du se kalenderen for de planlagte arrangementer samt finde detaljer for afviklingerne i Aarhus og København.

På sessionerne er der begrænsede pladser, hvilket skal sikre højt udbytte for deltagerne og plads til to-vejs kommunikation.

Testing Tuesday er udviklet og drives af testprofesionelle til testprofesionelle.

 • Lokation: København
  Capgemini
  Delta park 40
  2665 Vallensbæk Strand

 • Lokation: Aarhus
  Capgemini
  Skanderborgvej 234
  8260 Viby J

 

Gitte Ottosen - Rådgivende konsulent & Ansvarlig Kursusforretningen, Aarhus

Gitte Ottosen

Gitte Ottosen er Rådgivende Konsulent hos Capgemini Danmark og har tyve års erfaring som tester med fokus på såvel test som test management. Hun er certificeret Scrum Master, CAT certificeret, ISEB/ISTQB Practitioner i softwaretest samt certificeret TMap Test Engineer. Hun er en test evangelist, der prædiker behovet for en struktureret og engageret tilgang til test - men det er også en rolle der sikrer kreativ og sjov test, og det er en rolle der kræver ikke blot dyb faglig indsigt, men også lidenskab og vedholdenhed.

Der er ingen afvikling af Testing Tuesday i København i februar.

Scaled Agile Framework, forstå fundamentet og hvad det betyder for test

Ved 2019s sidste arrangement i Viby var der stor interesse for SAFe, og mere specifikt for test og kvalitetssikring i den kontekst. Der blev også efterlyst en generel introduktion til hvad SAFe egentlig er og hvad der ændrer sig i forhold til “den rene agile metode”.

 

Det vil vi selvfølgelig gerne efterkomme, så første Testing Tuesday i 2020 får en lidt anden form end hidtil. Her vil vores quality coach (og SAFe program konsulent) Gitte Ottosen stå for arrangementet. 

 

Første halvdel af arrangementet vil være en generel introduktion til SAFe modellen, de forskellige roller, konfigurationer og koncepter. Efter en kort pause halvvejs sættes fokus på testaspektet. Hvad er anderledes i forhold til den rene agile udvikling, og hvad siger modellen egentlig om test.

 

Praktisk information

 • Dato: 4, februar 2020 
 • Tidspunkt: kl. 08:00 - 10:00 (registrering og morgenmad fra kl. 07:30)
 • Lokation: Aarhus - Capgemini Danmark A/S, Skanderborgvej 234, 8260 Viby
 • Deltagelse: gratis
 • Indlægsholdere: Gitte Ottosen, Principal Consultant (Capgemini)
 • Sprog: dansk

 

Tilmelding

Dette arrangement er fuldt booket

Om taleren

Gitte Ottosen er principal Consultant hos Capgemini med 25 års erfaring indenfor test, kvalitetssikring og agile. Gitte har været involveret i SAFe af flere omgange, dels i forbindelse med en transformation mod SAFe, senere som testmanager på et agilt Release Train og senest som quality coach på et stort release Train indenfor pensionsområdet. 

 

todo todo
Kontakt
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Ansvarlig, kursusforretningen
  +45 52189711