Testing Tuesday
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
EVENT
SOFTWARETEST

Testing Tuesday

Første tirsdag i måneden inviteres du til Capgeminis Testing Tuesday. Et morgenmøde udviklet til testprofessionelle og med fokus på hvad der rører sig inden for test.

Den første tirsdag i hver måned vil vi gerne invitere dig til morgenmøde med fokus på test - vi kalder det Testing Tuesday. Testing Tuesday skal sikre den fortsatte innovation og fremgang der er inden for test og samtidig sætte rammen for diskussioner og debat. Agendaen vil skifte for hver måned og tage fat i nyt som gammelt. Det nye for at innovere og det gamle for at optimere.

Testing Tuesday er et gratis arrangement der afvikles i både København og Aarhus, dog kan emnerne variere i forhold til lokation. 

I fanerne foroven kan du se kalenderen for de planlagte arrangementer samt finde detaljer for afviklingerne i Aarhus og København.

På sessionerne er der begrænsede pladser, hvilket skal sikre højt udbytte for deltagerne og plads til to-vejs kommunikation.

Testing Tuesday er udviklet og drives af testprofesionelle til testprofesionelle.

 • Lokation: København
  Capgemini Danmark A/S
  Delta park 40
  2665, Vallensbæk Strand

 • Lokation: Aarhus
  Capgemini Danmark A/S
  Skanderborgvej 234
  8260, Viby J

 

Gitte Ottosen - Rådgivende konsulent & Ansvarlig Kursusforretningen

Gitte Ottosen

Gitte Ottosen er Rådgivende Konsulent hos Capgemini Danmark og har tyve års erfaring som tester med fokus på såvel test som test management. Hun er certificeret Scrum Master, CAT certificeret, ISEB/ISTQB Practitioner i softwaretest samt certificeret TMap Test Engineer. Hun er en test evangelist, der prædiker behovet for en struktureret og engageret tilgang til test - men det er også en rolle der sikrer kreativ og sjov test, og det er en rolle der kræver ikke blot dyb faglig indsigt, men også lidenskab og vedholdenhed.

Der er ingen afvikling af Testing Tuesday i København i marts.

"Skat, vi taler ikke sammen mere..."

Der er på både kunde og leverandør-siden opbygget en appetit på en mere agil tilgang til udvikling og dermed også samarbejde. Denne er måske næret af de efterhånden mange eksempler på projekter, hvor vi er tvunget ind i det velkendte vandfald pga. de offentlige standardkontrakter. Dette skaber en arbejdsdeling og roller, der synes at modarbejde selve projektets idé og opdrag.

Arrangementet vil beskæftige sig med nogle af de udfordringer man støder på, når der skal kravspecificeres i forbindelse med et udbud, men samtidig ønsker den fleksibiitet der er i at arbejde agilt. Der sættes fokus på, hvad det kræver af både leverandør og kunde, når vi i samme projekt arbejder indenfor to forskellige paradigmer. De to oplæg vil, med afsæt i praksis fra kunde/aftager-siden, pege på nogle af de oplevede barrierer (reelle som indbildte) i et kunde/leverandør forhold, som skal ryddes af vejen for at vi kan udnytte fordelene ved den agile arbejdsform.

Bent Bilstrup vil fokusere på tre perspektiver:

 • Kravsstillelse og kravsstrategi - hvad skal en kravspecifikation i det agile?
 • Organisationen og samarbejdet - er vi overhovedet klar til det agile, når det rammer os, og hvordan bliver vi den gode modtagerorganisation?
 • Aftaler og kontrakter – er det reelt juraen eller vores vaner, der dræber vores agile projekter?

Pernille Vejby Lauritsen vil dele erfaringer om:

 • Hvad skal man især være opmærksom på, når prøvebilagene skrives, og hvad kan de have af konsekvenser?
 • Hvilke kompetencer skal være til stede i et projekt for at kunne indgå i et samarbejde omkring test og prøver?
 • Hvordan får vi tidlig test i projekterne og samtidig fornuftige prøver, der typisk fungerer som betalingsmilepæle?

Praktisk information

 • Dato: 3.marts 2020 
 • Tidspunkt: 08:00 - 10:00 (registrering og morgenmad fra kl. 07:30)
 • Lokation: Aarhus - Capgemini Danmark A/S, Skanderborgvej 234, 8260 Viby
 • Deltagelse: gratis
 • Indlægsholdere: Bent Bilstrup, Partner (Lakeside) | Pernille Vejby Lauritsen, Konsulent (Capgemini)
 • Sprog: dansk

 

Tilmelding

 

Om talerne

Bent Bilstrup er partner i Lakeside og har gennem de sidste 25 år arbejdet indenfor IT - og konsulent branchen. Bent arbejder med generel projektstøtte, teknologiundersøgelser, forretningesudvikling og teknologisk roadmaps for både offentlige men også private kunder. Bent har specialiseret sig i, gennem facilitering og workshops, at udvikle IT firmaer til at opnå deres mål. Han har arbejdet med ledelsesstrategisk beslutningsoplæg, strategi og processer for kunder.

Pernille Vejby Lauritsen er konsulent hos Capgemini med 15 års erfaring indenfor IT branchen. Pernille har arbejdet med udbud fra både kunde- og leverandørsiden, i både testmanager og projektleder rollen. Pernille har arbejdet med at udforme teststrategier og implementere agile testprocesser både i projekter, programmer og SAFe organisationer.

todo todo
Kontakt
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Ansvarlig, kursusforretningen
  +45 52189711