Testing Tuesday
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
EVENT
SOFTWARETEST

Testing Tuesday

Første tirsdag i måneden inviteres du til Capgeminis Testing Tuesday. Et morgenmøde udviklet til testprofessionelle og med fokus på hvad der rører sig inden for test.

Den første tirsdag i hver måned vil vi gerne invitere dig til morgenmøde med fokus på test - vi kalder det Testing Tuesday. Testing Tuesday skal sikre den fortsatte innovation og fremgang der er inden for test og samtidig sætte rammen for diskussioner og debat. Agendaen vil skifte for hver måned og tage fat i nyt som gammelt. Det nye for at innovere og det gamle for at optimere.

Testing Tuesday er et gratis arrangement der afvikles i både København og Aarhus, dog kan emnerne variere i forhold til lokation. 

I fanerne foroven kan du se kalenderen for de planlagte arrangementer samt finde detaljer for afviklingerne i Aarhus og København.

På sessionerne er der begrænsede pladser, hvilket skal sikre højt udbytte for deltagerne og plads til to-vejs kommunikation.

Testing Tuesday er udviklet og drives af testprofesionelle til testprofesionelle.

 • Lokation: København
  Capgemini Danmark A/S
  Delta park 40
  2665, Vallensbæk Strand

 • Lokation: Aarhus
  Capgemini Danmark A/S
  Skanderborgvej 234
  8260, Viby J

 

Gitte Ottosen - Rådgivende konsulent & Ansvarlig Kursusforretningen

Gitte Ottosen

Gitte Ottosen er Rådgivende Konsulent hos Capgemini Danmark og har tyve års erfaring som tester med fokus på såvel test som test management. Hun er certificeret Scrum Master, CAT certificeret, ISEB/ISTQB Practitioner i softwaretest samt certificeret TMap Test Engineer. Hun er en test evangelist, der prædiker behovet for en struktureret og engageret tilgang til test - men det er også en rolle der sikrer kreativ og sjov test, og det er en rolle der kræver ikke blot dyb faglig indsigt, men også lidenskab og vedholdenhed.

Nærmere info om afviklingen i København kommer snart.

Nærmere info om afviklingen i Aarhus kommer snart.

todo todo
Kontakt
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Ansvarlig, kursusforretningen
  +45 52189711