Testing Tuesday
EVENT
SOFTWARETEST

Testing Tuesday

Første tirsdag i måneden inviteres du til Capgeminis Testing Tuesday. Et morgenmøde udviklet til testprofessionelle og med fokus på hvad der rører sig inden for test.

Den første tirsdag i hver måned vil vi gerne invitere dig til morgenmøde med fokus på test - vi kalder det Testing Tuesday. Testing Tuesday skal sikre den fortsatte innovation og fremgang der er inden for test og samtidig sætte rammen for diskussioner og debat. Agendaen vil skifte for hver måned og tage fat i nyt som gammelt. Det nye for at innovere og det gamle for at optimere.

Testing Tuesday er et gratis arrangement der afvikles i både København og Aarhus, dog kan emnerne variere i forhold til lokation. 

I fanerne foroven kan du se kalenderen for de planlagte arrangementer samt finde detaljer for afviklingerne i Aarhus og København.

På sessionerne er der begrænsede pladser, hvilket skal sikre højt udbytte for deltagerne og plads til to-vejs kommunikation.

 • Lokation: København
  Capgemini
  Delta park 40
  2665 Vallensbæk Strand

 • Lokation: Aarhus
  Capgemini
  Skanderborgvej 234
  8260 Viby J

 

Testing Tuesday er udviklet og drives af testprofesionelle til testprofesionelle.

Gitte Ottosen - Rådgivende konsulent, Aarhus

Gitte Ottosen

Gitte Ottosen er Rådgivende Konsulent hos Capgemini Danmark og har tyve års erfaring som tester med fokus på såvel test som test management. Hun er certificeret Scrum Master, CAT certificeret, ISEB/ISTQB Practitioner i softwaretest samt certificeret TMap Test Engineer. Hun er en test evangelist, der prædiker behovet for en struktureret og engageret tilgang til test - men det er også en rolle der sikrer kreativ og sjov test, og det er en rolle der kræver ikke blot dyb faglig indsigt, men også lidenskab og vedholdenhed.

Testmanagement tools – også i en agil kontekst

Efter succesen i Aarhus i April med dette indlæg - kommer de på besøg i KBH og deler ud af deres erfaringer i Maj.

Brugen af værktøjer fylder mere og mere i dagligdagen i agile teams og projekter, og samtidig oplever vi stadig at det er en udfordring at finde det rigtig værktøj, få det implementeret og sikret at brugen af det giver værdi nu og i fremtiden. Det gælder selvfølgelig også værktøjer der supporterer testaktiviteterne, og den 2.4 vender vi blikket mod valget af test management tools og hvordan vi kan være med til at sikre at det valgte værktøj giver værdi når det bliver implementeret i virksomheden.

Rebecca Laursen Johannsen og Mads Hartmann Jensen vil starte dagen med en introduktion til rejsen fra overvejelse til implementering af nyt testmanagement tool i Defence Products i Systematic. Det er fortællingen om en systematisk metode med Structured Decision Making som støtte til valget af værktøj, og rejsen videre fra beslutning til implementering af det valgte værktøj.

Efter succesfuld implementering af et test management værktøj er det vigtigt at sikre at testware vedligeholdes i takt med nye leverancer. Under tidspres og måske særligt i en agil kontekst med hyppige leverancer, er der en stor risiko for at disse værktøjer sander til – eksempelvis i form af tusindevis af ”test cases”, som hver især dækker én lille udviklingsopgave, der er refereret i en release note.

Jakob Frisenvang vil med udgangspunkt i praktiske udfordringer give idéer til, hvordan han ser god brug af et Test Management værktøj i en moderne bimodal udviklingskontekst; En forretningsbaseret tilgang, som fokuserer på produktet og ikke enkelte releases.

Praktisk information

 • Dato: 7. maj 2019 
 • Tidspunkt: kl. 08:00 - 10:00 (registrering og morgenmad fra kl. 07:30)
 • Lokation: København - Capgemini Danmark A/S, Delta Park 40, 2665 Vallensbæk Strand
 • Deltagelse: gratis
 • Indlægsholdere: Rebecca Laursen Johannsen, Test Project Manager (Systematic) | Mads Hartmann Jensen, Test Engineer (Systematic) | Jakob Frisenvang, Senior Konsulent (Capgemini)
 • Sprog: dansk

Om talerne

Jakob Frisenvang har de seneste fem år arbejdet som test- og kvalitetssikringskonsulent i større projekter med høj kompleksitet. I den forbindelse har Jakob praktisk erfaring med forskellige testroller - eksempelvis Agile Tester og Test Manager - hvilken bruges aktivt i undervisningen. Jakob er en professionel, engageret og glad underviser, som holder meget af at inddrage kursister vha. øvelser, dialog og praktiske eksempler for at sikre, at alle opnår deres forventede udbytte.

Robotic Process Automation (RPA) og Intelligent Automation (IA)

Robotic Process Automation (RPA) og Intelligent Automation (IA) er på alles læber. Man kan ikke åbne et nyhedsbrev eller en blog vedrørende IT uden, at et nyt RPA eller IA projekt har set dagens lys – det være sig i det private erhvervsliv som i det offentlige.

På Testing Tuesday i maj flytter vi midlertidigt fokus fra test og kvalitetssikringsemner over på RPA og IA.

Jacob Fisker tager os en tur op i helikopteren og ser på, hvad der rør sig indenfor RPA og IA, og hvad fremtiden på kort og lang sigt vil byde på inden for Intelligent Automation. Og mon ikke vi runder et enkelt emne eller to vedrørende kvalitetssikring, når det kommer til stykket ;)

Vi vil som altid også bakke præsentationen op med eksempler og cases fra det virkelige liv. 

Praktisk information

 • Dato: 7. maj 2019 
 • Tidspunkt: kl. 08:00 - 10:00 (registrering og morgenmad fra kl. 07:30)
 • Lokation: Aarhus - Capgemini Danmark A/S, Skanderborgvej 234, 8260 Viby
 • Deltagelse: gratis
 • Indlægsholdere: Jacob Fisker, Senior Konsulent (Capgemini)
 • Sprog: dansk

Om talerne

Jakob Fisker
*Kommer snart*

todo todo
Kontakt
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Ansvarlig, kursusforretningen
  +45 52189711