Meet Isabel Evans

En ny hverdag venter dem som tør. !Ingen PowerPoints! Live demo af en test professionels hverdag anno 2020.

Kim Westergaard, Solution Consultant hos Micro Focus

En ny hverdag venter dem som tør. !Ingen PowerPoints! Live demo af en test professionels hverdag anno 2020.

Tilbage til programoversigt
Tilbage til taleroversigt

Præsentation på dansk

Job beskrivelsen for en test professionel i dag, ser meget anderledes ud end den gjorde for ti år siden.

Det forudsættes at test specialister arbejder som en fuld integreret del af udvikling teams, hvilket forudsætter en ny måde at arbejde på, og en udvikling af kompetencer hos testere af alle slags.

Micro Focus vil gerne vise hvordan en test specialist på trods af en travl hverdag fuld af forstyrrelser og ændringer af prioriteter kan bidrage med maksimal værdi. Samtidigt viser vi at man inden for en normal arbejdsdag sagtens kan løse opgaver inden for både traditionel test planlægning og udførelse, performance validering, automatisering og sikkerhed, alt sammen som en integreret del af udviklingens flow og konstante puls fra CI serveren.

Micro Focus gør dette muligt allerede i dag med en ny generation af værktøjer, så kom og se det vist live og bliv inspireret.     

3 key takeaways:

  • Bliv inspireret til at tage nye metoder og værktøjer i brug
  • Overskrid grænser med teknologi og skab en sjovere og mere udfordrende hverdag
  • Vis verden at test er vigtigere end nogensinde, men samtidigt også nemmere

 

Isabel-Evans.png

 


Kim Westergaard har de seneste 5 år arbejdet som solution konsulent for forskellige software huse og har gennem utallige kunde cases, opbygget en stor indsigt i de udfordringer som virksomheder står overfor, og specielt dem der er indenfor software- test og compliance. Kim har også arbejdet mange år inden for test, proces optimering, automatisering og har en stor forkærlighed for agil udvikling og test i denne sammenhæng. Det afspejler sig også i, at der de seneste år har været fokus på Enterprise agile og specielt SAFe rammeværket.

todo todo