Meet Isabel Evans

Sæt robotterne i arbejde og live demo

Claus Topholt, CTO og Founder hos Leapwork | Sune Engsig, Senior Product Evangelist hos Leapwork

Sæt robotterne i arbejde: Fremtiden tilhører dig

Vær opmærksom på at der er to indlæg fordelt over 80 minutter i denne session
Tilbage til programoversigt
Tilbage til taleroversigt

Gå ikke glip af LEAPWORK’s founder Claus Topholt, der giver et hæsblæsende indlæg om, hvordan robotter er ved at ændre den måde vi allesammen arbejder på i stor skala, effekterne af kunstig intelligens og de konkurrence-fordele der kommer af at tage ejerskab over automatisering.

Hos LEAPWORK gør vi op med alle de gentagne, kedelige og fejlbehæftede arbejdsprocesser, som vi allesammen oplever hver dag. Alle de uendeligt lange afstemningslister, test scripts og rapporter der underminerer produktivitet og kvæler innovation overalt. Samtidig afviser vi fuldstændigt ideen om at en digital arbejdsstyrke kommer og erstatter os mennesker. Vi tror i stedet på, at vi allesammen skal tage kontrollen og ejerskabet over robotteknologien, så vi kan arbejde bedre sammen. Vi kalder det #WorkBetterTogether.

Vi er godt i gang med at gøre den vision til virkelighed i dag hos virksomheder overalt i verden, fra banker, pensionskasser og universiteter til bil- og flyproducenter. Deltag her og få helt ny idéer til hvad du kan bruge test og proces-automatisering til.

3 key takeaways

  • Hvordan det at tage ejerskab over test-automatisering kan medføre store konkurrencefordele.
  • Hvorfor det er afgørende at fjerne den tekniske sniksnak og fokusere på de forretningsmæssige mål for at få succes med automatisering.
  • LEAPWORK’s produkt-roadmap for de næste tolv måneder, herunder et par eksklusive previews.

 

Live demo: Automatiser tests uden at skrive kode

Oplev hvordan du kan øge din produktivitet drastisk ved at arbejde effektivt med test-automatisering.

Har I problemer med at komme rigtig i gang med test-automatisering i jeres virksomhed? Når ledelsen stræber efter hurtig markedstilpasning, og IT-afdelingen ønsker at drive software-releases ved hjælp af DevOps, er der ingen vej uden om automatisering. Det kræver dog en løsning som alle på et QA-team kan tage ejerskab over og få gavn af.

LEAPWORK tilbyder verdens eneste platform til software-automatisering, som alle kan tage i brug fra dag ét til at automatisere tests på tværs af teknologier.

Deltag i denne live-demonstration af LEAPWORKs platform og se automatisering blive bygget og arbejde for øjnene af dig.

Vi vil vise konkrete eksempler på:

  • Hvordan du kan automatisere funktionelle tests på tværs af web- og Windows-applikationer uden at skrive en eneste linje kode.
  • Hvordan du nemt kan automatisere de samme tests på virtuelle maskiner og i skyen.
  • Hvordan I kan samarbejde om test-automatisering på tværs af teams og nemt få det til at passe ind i jeres release-pipeline.

Tusindvis af brugere i alle brancher verden over anvender allerede LEAPWORK til at sætte robotter i arbejde for at få mere tid til det de burde gøre: Udvikle forretningen ved hjælp af bedre processer og bedre kvalitetsstyring.

 

Isabel-Evans.png

 

Claus Topholt er CTO og medstifter af LEAPWORK. Han er opfinder af den intelligente og visuelle teknologi bag LEAPWORK’s unikke automatiseringsplatform. Tidligere har han grundlagt den anerkendte IT-konsulentvirksomhed ProActive. Med mere end 20 års erfaring som arkitekt har han leveret forretningskritiske systemer i mange forskellige virksomheder, blandt andet inden for IT- og finansbrancherne. Claus er drevet af missionen om at anvende teknologi til at løse produktivitetsproblemer i virksomheder verden over. Til daglig har han ansvaret for LEAPWORKs produkt-roadmap.

 

 

 

Isabel-Evans.png

 

 

Sune Engsig har 20 års erfaring med forretnings- og procesudvikling samt IT-arkitektur for enterprise-virksomheder. Herudover har han omfattende projektledelseserfaring fra både den offentlige sektor og telekommunikationsbranchen. Sune er drevet af at finde nye måder, hvorpå virksomheder kan udvide deres forretning ved hjælp af teknologi.

 

 

todo todo