Meet Isabel Evans

Test med 130 kilometer i timen

Nina Aabech, Test manager hos Rigspolitiet| Charlotte Mortensen, Tester hos Rigspolitiet

Test med 130 kilometer i timen.

Tilbage til programoversigt
Tilbage til taleroversigt

Præsentation på dansk

Forestil dig at dine testdata kører 130 km/t på motorvejen, kommer sejlende fra Oslo eller kørende fra Sverige og Tyskland – eller holder parkeret på en tilfældig vej eller i et parkeringshus.

Hvem sagde anonymiserede testdata, GDPR og automatiseret test?

Nina og Charlotte fra Rigspolitiets testsektion blev sat på noget af en opgave i 2015, dengang OvervågningsDanmark ikke havde meget tilovers for kameraer, der tager billeder af folks nummerplader uden grund. Og med en canadisk leverandør af et standardsystem, var der langt imellem releases.

De fortæller om at tænke ud af boksen, hvorfor et standardsystem skal testes grundigt, hvordan man får en ”strisser” til at skrive testcases, om at stå ved en motorvej med en 4½ m selfiestang og om at teste i danske vejrforhold. De fortæller om analyse af film, billeder og regneark, og om defecthåndtering. For ikke at nævne vandpytter, hække, motorcykeltræf på havnen og vandalister…

Forestil dig hvordan du tester det...

 

Isabel-Evans.png

 


Nina Aabech
, Test manager hos Rigspolitiet gennem 10 år, nu leder af testsektionen. Har været test manager på så forskellige projekter som bl.a. POLSAG (det sagsstyringssystem politiet skulle have, som blev kasseret), DNA (digitalisering af DNA register i samarbejdede med FBI), Fingeraftryk (digitalisering af fingeraftryk register), ANPG (Automatisk nummerpladegenkendelse og POL-INTEL (det nye analyseværktøj til efterforskning og analyse).

 

 

 

Isabel-Evans.png

 

 

Charlotte Mortensen, tidligere administrativ medarbejder i forskellige politikredse gennem 17 år, nu tester hos Rigspolitiet gennem de sidste 12 år. Har været politiets tester på rigtig mange projekter, bl.a. POLSAG, politi app, EU projekter, ANPG og POL-INTEL.

todo todo