Meet Isabel Evans

Exploratory test – også fremtidens testmetode

Annemette Clement, Test Analytiker og Trainer hos Capgemini Danmark

Exploratory test - Også fremtidens testmetode

Tilbage til programoversigt
Tilbage til taleroversigt

Præsentation på dansk

Vi befinder os i en verden hvor en computer ikke længere er en kasse vi aktivt sætter os ned og bruger. Computeren er rykket ud i vores daglige produkter lige fra intelligente pærer der blinker rødt når konen kommer hjem, til selvkørende biler. De såkaldte robotter eller Internet of Things (IoT) er på indtog i vores dagligdag. Hvordan sikre vi os kvaliteten af det vi omgiver os med, forsat er i fokus og hvordan kan Exploratory Test benyttes til at nå dette mål?

For mange af os bliver Exploratory Test et supplement til vores test eller noget vi gør når der er tid til overs. Kan vi bruge Exploratory test som vi bruger testdesignteknikkerne i testen af robotter, hvor non-funktionelle karakteristikker bliver mere relevante at gå i dybden med.

Vi vil på kurset arbejde med konkrete eksempler på hvordan Exploratory test kan anvendes på robotter. Mini kurset vil indeholde praktiske øvelser med teknikkerne indenfor Exploratory test.

 

Isabel-Evans.png

 

Annemette Clement er en del af Capgemini og arbejder til dagligt som test analytiker. Hun er ligeledes en del af Capgeminis kursusforretning hvor hun underviser i kurser omhandlende test- analyse og design. Annemette har en kandidat i It Produktudvikling fra Aarhus Universitet og har sideløbende med sin uddannelse undervist i Systemudvikling på universitetet. Annemette startede med at arbejde med healthcare under sit speciale som hun lavede i samarbejde med Alexandra instittutet og har sidenhen forsat med test inden for netop healthcare området, senest hos DXC og nu hos Systematic. En god dag for Annemette er en dag hvor hun skaber værdi ved at bruge de værktøjer/evner hun besidder indenfor test analyse, design og afvikling.

todo todo