TestExpo Hackathon
EVENT
SOFTWARETEST

#tedkhack16

Hvorfor du skal deltage på TestExpo™ Hackathon

 

Udforsk din passion! 
TestExpo™ Hackathon er simpelthen udviklet til at dyrke de testprofessionelles passion for test. Deltagerne har mulighed for at eksperimentere med forskellige metoder og tilgange til at løse udfordringen, som man til dagligt ikke vil kunne på grund af hverdagens tidspres.

Prøv noget nyt!

TestExpo™ Hackathon stiller en real case til rådighed for deltagerne. Man vil derfor have mulighed for at prøve kræfterne af på et produkt, som man kun vil have kommet til, hvis man arbejdede for den pågældende virksomhed. 

Bliv bedre til at prioritere 

På grund af den korte tidsfrist bliver deltagerne tvunget til at prioritere deres testindsats samt testdybde. Det er ikke altid, at vi testere har mulighed for at overskride deadlines og det giver også mulighed for at reflektere over, hvad der er kritisk i dette projekt.

Netværk

På TestExpo™ Hackathon, er der masser af mennesker at møde, der blandt andet besidder en bred vifte af faglige kompetencer og interessante baggrunde. Det er fantastisk at få nye venner og professionelle forbindelser.

Bliv bedre til at fejre fremskridt

Ca. 5 timer inde i hackathonen vil deltagerne begynde at få en kriblende fornemmelse i maven. Enten vil det være – ”FEDT - vi er nået rigtig langt!” eller ” hold da op, vi er bagud”. Alt i alt, så vil man som deltager skulle tage sig tiden til at fejre ens fremskridt, selv om man er bagud. 

TestExpo 2016
todo todo
Kontakt
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing & Communication Director
    +45 52189431
Twitter
Meld dig ind i TestExpo™ LinkedIn Community
TestExpo 2016
Sponsorer på Hackathon 2016