TestExpo Hackathon
EVENT
SOFTWARETEST

TestExpo™ Hackathon 2016

Og vinderen af TestExpo™ Hackathon 2016 er...Maersk Line !

 

Stort tillykke til Maersk Line - VINDERE AF TESTEXPO™ HACKATHON 2016

For andet år i træk præsenterede vi TestExpo™ Hackathon. TestExpo Hackathon 2016 stillede med et softwareprodukt fra LEGO, som deltagerne skulle prøve kræfterne af på. Det testteam der evnede at levere en løsning, der bedst levede op til dommernes kriterier, blev kåret til Danmarks bedste testteam!

Vinderen blev kåret på TestExpo™ 2016.

Hackathon 2016

TestExpo™ Hackathon er udviklet til at dyrke og styrke de testprofessionelles passion for test. Deltagerne får nogen muligheder, som man til dagligt ikke har, for at eksperimentere med forskellige metoder og tilgange, til at løse en udfordring.

Der stilles et rigtigt softwareprodukt, som case, til rådighed for deltagerne. Der vil derfor være mulighed for at prøve kræfterne af på et produkt, som man kun vil være kommet til, hvis man arbejdede for den pågældende virksomhed. 

TestExpo™ Hackathon 2015 vinderne: eBay 

Mærk stemningen fra TestExpo Hackathon 2015 

TestExpo Hackathon vejledning og betingelser

Hvor mange må der være i et team og hvilke kompetencer skal team-medlemmerne være i besiddelse af?

Team: Et team består af 3-5 medlemmer. Grænsen er sat for at sikre, at alle konkurrerer på lige fod.

Roller: Vi opfordrer til, at teamet har nedenstående kompetencer, der bør besiddes af en eller flere af teammedlemmerne. Det er dog ikke et krav for at deltage i arrangementet.

 • Test Manager
 • Test Analytiker
 • Test Ingeniør / Programmør

Listen er dog ikke en begrænsning. Så hvis man sidder inde med specialister i andre discipliner, kan disse med fordel være en del af holdet.

Skal man ligeledes deltage på TestExpo™ konferencen?

 • Da kåring af vinderen vil ske på TestExpo™ 2016 den 28. januar 2016, kræver det at deltagerne på Hackathon ligeledes kan deltage på TestExpo™ 2016 eller som minimum, når vinderen af Hackathon kåres.

Ophavsrettigheder af udbyttet

 • Da deltagerne kommer til at arbejde på et rigtigt produkt, forbeholder produkt-organisationen sig retten til at benytte leverancen. Dog er holdene ikke forpligtiget til at overlevere ting de har medbragt hjemmefra (så som frameworks, værktøjer osv.).

Stilles der testværktøjer til rådighed eller skal man selv medbringe dem?   

 • Deltagerne skal selv medbringe PC og samtlige værktøjer, de ønsker at benytte. Specielt for casen i år gælder det at det er en app på en tablet som er 7” eller derover. Så hvis du har mulighed for at have en tablet, enten iPad eller Android med, så vil det være godt. Det er imidlertid ikke et krav, da der vil være tablets at låne hvis det viser sig at være nødvendigt.

Kan alle deltage? 

 • Hackathons primære opgave er at identificere Danmarks bedste testteam. Dvs. at man som team repræsenterer en virksomhed i Danmark. Deltagerne skal være igangværende projektmedlemmer og/eller tilknyttet den virksomhed, man repræsenterer under Hackathon perioden.
 • Ansatte fra case-virksomheden, Capgemini Sogeti samt test-konsulenthuse er udelukket for at deltage som team på Hackathon.
 • Skulle et team fra en given virksomhed bestå af eksterne konsulenter, må konsulentmedlemmerne højst udgøre 50% af teamet. Teamet skal som udgangspunkt bemandes med virksomhedens faste medarbejdere.

Dommerpanel

 • Dommerpanelet vil bestå af case-virksomhedens ansatte og testansvarlige. Dette er for at sikre en uvildig dommerkomite, der har fuldt kendskab til produktet.

Praktisk information 

 • Dato: 14. januar 2016
 • Tidspunkt: kl. 09.00 - 19.00 - registrering og morgenmad fra kl. 08.30
 • Lokation:  tophemmelig - men i Københavnsområdet. Lokationen offentliggøres et par dage før Hackathon
 • Deltagelse: gratis (som deltager på TestExpo™ Hackathon er du og dit team garanteret en plads på TestExpo™ 2016 konferencen)
 • Registrerings- og deltagelsesvilkår: læs her 

Hackathon 2015
TestExpo 2016
todo todo
Kontakt
 • Johan Clausen
  Johan Clausen
  Event & Sales Enablement Manager
  +45 52189371
Twitter
Meld dig ind i TestExpo™ LinkedIn Community
TestExpo 2016
Sponsorer på Hackathon 2016