Offentlig Digitalisering 2018
EVENT
DIGITAL

Offentlig Digitalisering 2019

Den 13. og 14. marts 2019, kan du igen møde os på DIT's Offentlig Digitalisering konference, i Musikhuset i Aarhus.

Endnu engang byder DANSK IT velkommen til to spændende dage i Aarhus med højt fagligt indhold, networking og erfaringsudveksling. Med mere end 1500 deltagere er 'Offentlig digitalisering' den største danske konference, der stiller skarpt på digitaliseringen af den offentlige sektor.I vil igen i år kunne møde os på konferencen og vi håber at du vil komme forbi og lade dig inspirere.

Om konferencen

Konferencen trækker over 1.500 deltagere fra hele Danmark – lige fra borgerservicemedarbejderen i kommunen til it-direktøren i den offentlige myndighed. På konferencen kan du blive inspireret, udveksle idéer og ikke mindst netværke.

Konferencen er ’stedet’, hvor alle der arbejder med offentlig digitalisering kan mødes og debattere de udfordringer og muligheder, som digitaliseringen afføder. 

Konferencen byder på mere end 9 sideløbende spor med indlæg og cases, der har fokus på den operationelle del af digitaliseringen samt debatter, der adresserer de politiske spørgsmål omkring digitaliseringen af den offentlige sektor.  

Læs mere om Offentlig Digitalisering

todo todo