Big Data, AI & Analytics—Hvad skal vi med al den data?
EVENT

Big Data, AI & Analytics — Hvad skal vi med al den data?

Vi har aldrig opsamlet så mange data som nu. Men ved vi reelt, hvad vi skal bruge dem til?

Kom og hør, hvordan forskellige virksomheder bruger deres data – og får noget ud af det. 
Mange af de virksomheder, der er fremme i skoen, begynder nu at få de første resultater og learnings fra de cases og tests, som de har kørt. Kom og hør deres erfaring og learnings. Herunder også overraskelserne, der gemmer sig i data, hvordan den videre databehandling består i, og hvad næste skridt er.

Indlæg: Capgemini eAPM approach: Analytics for the CIO 
Philippe Roques, Application Strategy Leader, Capgemini, vil i sit indlæg fortælle om Capgeminis tilgang til eAPM. En typisk global virksomhed har flere tusinde IT-aktiver 'deployed' i sit netværk, som er komplekse, varierede og vanskelige at opfinde. At mestre disse 'legacy data' er en forudsætning for at opnå en succesfuld digital transformation. eAPM er en AI-baseret tilgang, der giver it-beslutningstagere mulighed for at tage kontrol over deres it-aktiver, for radikalt at forbedre deres it-performance, benchmarking på best practices i markedet og sætte i gang i transformationsinitiativer.

Målgruppen
DAu konference retter sig mod dem, der er interesserede i at optimere deres forretning ved at analysere deres data på kryds og tværs. 
Det er både for ”Entry level”, dvs. dem, der vil vide, hvordan de kommer i gang med at analysere deres data og for ”medium level”, der vil høre mere om næste niveau i automation, der peger ud i fremtiden.

Minimesse
Som altid indeholder programmet også en spændende mini-messe, hvor du har mulighed for at danne dig et indtryk af de løsninger og muligheder som leverandørerne stiller til rådighed.

Praktisk information

Programoversigt: Agenda

Dato: 7. maj 2019

Tid: 08:30 - 17:00

Deltagelse: Tilmelding

Adresse: Amager Ressource Center (ARC), Vindmøllevej 6, 2300 København S

todo todo
Kontakt
  • Kasper Westphal Bertelsen
    Kasper Westphal Bertelsen
    Head of Digtal Sales
    +45 52189350