Cognitive QA
EVENT
SOFTWARETEST

Sådan har Dell EMC øget deres test-kvalitet gennem Cognitive QA

Den 14. november afvikler Capgemini Sogeti et arrangement, i Aarhus og København, om implementeringen af machine learning og kunstig intelligens indenfor test og kvalitetssikring (QA) - Cognitive QA.

Time-to-market bliver kortere, og kompleksiteten i applikationer og applikationslandskabet stiger. Testautomatisering, agil udvikling og en række metoder og processer har hjulpet et stykke ad vejen, men alligevel er presset fortsat stort.

Der er brug for en innovativ og datadrevet tilgang til QA, hvor machine learning og kunstig intelligens supplerer QA funktionen. Derfor har Capgemini Sogeti udviklet en metode til at implementere selvlærende og analytiske teknologier med udgangspunkt i projektdata, brugeradfærd og bruger-feedback.

På dette seminar får du et indblik i de nye teknologier, værktøjer og metoder, og du kan se, hvordan Dell EMC skaber ny indsigt og nye testresultater med Cognitive QA.

Stefan

 • Hvad er Cognitive QA, og hvordan implementerer man det? /v Stefan Gerstner, VP, Capgemini Sogeti

  Du får en grundig gennemgang af Cognitive QA, samt hvilke fordele den nye metode kan give din organisation. Du vil blandt andet få indsigt i fire vigtige nøgle-trin samt områder og aktiviteter, du skal overveje, hvis du vil implementere Cognitive QA
 • Case: Sådan har Dell EMC implementeret Cognitive QA og skabt resultater. /v Geoff Meyer, Test Architect fra Dell EMC

  GeoffHvorfor og hvordan implementerer Dell Cognitive QA? Det får du et åbenhjertigt svar på i dette indlæg, hvor Geoff Meyer går i dybden og viser, hvordan Dell udnytter data fra så forskellige kilder som udvikling, salg og produktion til at berige og udvide testområdet. Fra identifikationen af testcases og -konfigurationer med høj værdi til selv at kunne bestemme, hvilke testformater der skal kasseres eller gen-udvikles. Han vil også give sine personlige bud på, hvordan din egen organisation kan bruge ny indsigt til at optimere planlægning, eksekvering og kommunikation af jeres testindsats.
   

Vi ser frem til, at byde dig og dine kollegaer velkommen.

Venlig Hilsen
Capgemini Sogeti 

todo todo
Kontakt
 • Mohamed Attazgharti
  Mohamed Attazgharti
  Marketing & Communication Director
  +45 52189431