Capgemini Sogeti samler Skandia services i fælles portal for alle interessenter
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

Capgemini Sogeti samler Skandia services i fælles portal for alle interessenter

Skandia benytter en teknisk migrering til at etablere selvbetjening på et nyt niveau og i øvrigt stille viden og funktionalitet til kundernes rådighed.

Udfordring: Gammel, dyr teknologi

Skandia.dk kørte på gammel teknologi, som EPiServer 6 og Webforms. Det blev for dyrt at holde ved lige, og derfor ønskede både den danske og svenske afdeling af Skandia at skifte til noget nyt.

Løsning: En teknologisk transformation

Valget faldt på at erstatte backend-systemet Gaston med nyudviklede Polaris, mens frontenden ”Mit Skandia” bliver opgraderet til EPiServer 10 fra Webforms til MVC. Derudover har Capgemini været med til at lave et nyt integrationslag, der erstatter tidligere services og bliver forbundet med eksisterende og nye backend systemer. De anvendte teknologier er EPiServer, MVC, C#, .NET 4.6, HTML5, CSS3, WebApi, Odata, SQL, Entity Framework og Swagger.

Resultat: Et samlet mødested for alle interessenter

I stedet for separate portalløsninger stiller Skandia nu én samlet løsning til rådighed for kunder, firmaer, rådgivere og investor-kunder.

 • Kundeportalen er en selvbetjeningsløsning, hvor kunden kan administrere sit engagement hos Skandia

 • Firmaportalen er et sted hvor erhvervskunder kan administrere deres aftaler med Skandia som at oprette nye medarbejdere og indtaste stamdata (som lønniveau)

 • Rådgiverportalen er for Skandias forsikringsmæglere hvor de kan se en oversigt over de firmaer de har aftaler med.

 • Linkbørsen er stedet, hvor kunder med investeringsprodukter kan administrere deres portefølje og handle med investeringsinstrumenter

En ekstra del af projektet har været at etablere inhouse system, som Skandia kan administrere fondsdata i. Sidst men ikke mindst er Capgemini med til at udvikle et output management system, der kan danne relevante breve i PDF, baseret på kundedata. Brevene kan printes ud og sendes med post, eller digitalt via E-Boks.

 

todo todo
Kontakt
 • Maria Søndergaard
  Maria Søndergaard
  Director of Manufacturing and CPRD
  +45 52189297