Mød Claus Mørk
KURSER
SOFTWARETEST

Mød Claus Mørk

"Min nuværende opgave er nok den mest spændende opgave jeg har været på. Jeg har rollen som agil coach på et Agile Release Train og har således mulighed for at arbejde intenst med skaleret agil udvikling med SAFe rammeværket"

Beskriv dig selv med tre ord

Engageret, ærlig, humoristisk

Fortæl om en af dine opgaver

Min nuværende opgave er nok den mest spændende opgave jeg har været på. Jeg har rollen som agil coach på et Agile Release Train og har således mulighed for at arbejde intenst med skaleret agil udvikling med SAFe rammeværket. Jeg hjælper et antal teams til at blive bedre til at agere i en agil kontekst, hvilket jeg synes er både spændende og tilfredsstillende. Der er fokus på mange forskellige elementer (samarbejde, processer, værktøjer, mv.), men det centrale i arbejdet er altid teamet og menneskene i teamet.

Hvad brænder du for?

Kort sagt brænder jeg for at levere værdi og at hjælpe andre til at levere værdi. Og det skal vel at mærke være værdi som er vigtig og giver mening for modtageren. Den primære værdi kommer selvfølgeligt til udtryk i leveringen af løsninger, men i samspillet mellem mennesker (team, interessenter, kudner, mv.) er der rige muligheder for at forbedre evnen til at levere værdi. Her finder jeg min lidenskab med et solidt afsæt i den agile tankegang. 

Fortæl lidt om din baggrund og dine studier

Jeg blev færdig med min master i Computer Science på universitet i Aarhus i 1991 og har arbejdet indenfor pension, forsikring, telecom, mv. og i forskellige roller som udvikler, business analyst, teamlead og projektleder. I 2005 startede jeg min karriere i Capgemini. De første mange år havde jeg fokus på projektledelse og outsourcing. I 2013 fik jeg øjnene op for værdien i agil udvikling og har siden fordybet mig i den agile verden. Sidste skud på stammen uddannelsesmæssigt er, at jeg er blevet uddannet som SAFe Program Consultant – en uddannelse jeg bruger både når jeg underviser i SAFe og i min rolle som agile coach.

Hvis du kunne bytte plads med en person i en uge, kendt eller ej, levende eller ej, virkelig eller fiktion, hvem ville du vælge?

Nelson Mandela. Hans dedikation, overskud, lederevner og evnen til at tilgive er fantastiske. Jeg er dog i tvivl om Mandela har lyst til at være mig i denne uge 😊

todo todo
Kontakt
 • Gitte
  Gitte Ottosen
  Testmanagement og Agil coach
  +45 5218 9711
 • Jonas Kamp-Jensen
  Jonas Kamp-Jensen
  Kundeansvarlig, kursusforretningen
  +45 5218 9226