Mød Christina Honoré
KURSER
AGILE

Mød Christina Honoré

Jeg er uddannet Cand.Merc i finansiering og regnskab, og har arbejdet knap 20 år i den finansielle sektor. På et tidspunkt blev jeg kastet ud i et projekt som Business Analyst/Subject Matter Expert. På trods af ringe viden om projekter og projektroller, opdagede jeg hurtigt, at det var sjovt, og at det var noget jeg gerne ville fortsætte med. Således har jeg brugt de seneste 10 år på alt muligt, der har med Business Analysis at gøre

Beskriv dig selv med tre ord
Nysgerrig, analytisk, kreativ

Fortæl om en af dine opgaver
Engang fik jeg til opgave at være Business Analyst i et mindre afgrænset projekt, som blev initieret i kølvandet på strammere regler fra myndighederne. Det var et forretningsområde jeg ikke kendte ret meget til. Jeg skulle indenfor kort tid erhverve viden og forståelse for et nyt område, jeg skulle lære interessenter og eksperter at kende, afdække deres overordnede behov, analysere deres processer, dokumentere deres krav, jeg skulle lære projektteamet at kende, og sammen med dem finde ud af, hvordan vi kunne løse opgaven. Det var en vaskeægte Business Analyst opgave, hvor jeg kunne dykke ned i min Business Analyst ’tool box’ og anvende nogle af de rigtig mange værktøjer og metoder, som i projekter kan bidrage til fælles indsigt, viden og forståelse, og som kan betyde, at projektet rammer ’bulls eye’ og leverer lige præcis dén løsning, forretningen/kunden har brug for.

Hvad brænder du for?
Jeg brænder for Business Analysis som disciplin, og det er der mange grunde til. Nedenfor er nogle af de vigtigste.

 • Følelsen af at gøre en forskel motiverer mig. Som Business Analyst kan man gøre en stor forskel i projekter og organisationer generelt.
 • Fokus på dét der skaber værdi for forretningen/kunderne.
 • Bredt samarbejde med mange forskellige mennesker.
 • Masser af udfordringer (på den fede måde). Bedst som man tror man ved det meste, så opdager man noget nyt.

Fortæl lidt om din baggrund og dine studier

Jeg er uddannet Cand.Merc i finansiering og regnskab, og har arbejdet knap 20 år i den finansielle sektor. På et tidspunkt blev jeg kastet ud i et projekt som Business Analyst/Subject Matter Expert. På trods af ringe viden om projekter og projektroller, opdagede jeg hurtigt, at det var sjovt, og at det var noget jeg gerne ville fortsætte med. Således har jeg brugt de seneste 10 år på alt muligt, der har med Business Analysis at gøre:

 • Har deltaget som Business Analyst i et utal af projekter (store, små, agile, vandfald).
 • Har været leder for Business Analyst teams § Har været speaker på Business Analysis konferencer § Certificeret Business Analyst.


Hvis du kunne bytte plads med en person i en uge, kendt eller ej, levende eller ej, Virkelig eller fiktion, hvem ville du vælge?
Elastipigen fra De Utrolige. Hun er en MEGET elastisk superheltinde, hun er gift med en superhelt, hendes tre børn er superhelte, og sammen redder de menneskeheden og verden for undergang. Apropos, at lave noget der gør en forskel, og så ovenikøbet med masser af spænding og work-life-balance 😊

todo todo
Kontakt
 • Gitte
  Gitte Ottosen
  Testmanagement og Agil coach
  +45 5218 9711
 • Jonas Kamp-Jensen
  Jonas Kamp-Jensen
  Kundeansvarlig, kursusforretningen
  +45 5218 9226