Kundereferencer
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE

Hvad mener vores kursister?

Vi har valgt et par udtalelser fra tidligere kursister, så du kan få indsigt i den oplevelse deltagerne har haft på vores kurser. Du kan læse om de forskellige kurser, som vi kan tilbyde her.  

Vibeke Hansen, Danmarks Lærerforening  

Jeg har deltaget i flere kurser/uddannelser hos Capgemini og har kun ros til dem. Det er meget kompetente undervisere, der virkelig brænder for deres felt og undervisningen er relevant, levende og forståelig. 

Rådgivning omkring valg af kurser/uddannelser er ligeledes meget kompetent og ærlig - jeg følte ikke, at jeg blev prakket noget på, men fik derimod en super rådgivning.

Kamille Frydenreich, Skandia 

Jeg har deltaget i to kurser gennem Capgemini. - ISTQB Foundation og ISTQB Test Manager.

Min oplevelse af kurserne – indhold og instruktør er, at Capgemini er utrolig professionelle. Kurserne er godt tilrettelagt, så der er tilpas tid til at komme igennem de relevante ting. Instruktøren er dygtig til at skære ind til benet og sikre fokus. 

Den instruktør jeg havde, var rigtig god til at komme med eksempler og skabe forståelse for emnerne. Jeg vil ikke tøve med hverken at anbefale Capgemini som kursusudbyder eller selv deltage i flere kurser hos Capgemini.

Jonas Haahr, NNIT A/S  

Kurset havde en fin balance mellem teoretisk gennemgang af pensum og opgaveløsning. Kurset lagde vægt på at være eksamensforberedende og inkluderede bl.a. prøveeksamen og repetitionsøvelser. Efter de 3 kursusdage følte jeg mig godt forberedt til eksamen.
 
Under hele forløbet var der tid til spørgsmål, og der var en aktiv dialog mellem deltagere og underviser, hvilket medførte mange interessante diskussioner og erfaringsudvekslinger fra det virkelige liv.

Alt i alt en positiv oplevelse, som jeg kan anbefale andre, der ønsker at blive ISTQB Foundation certificeret."
 

Maja Andresen, Dong Energy  

Jeg har deltaget på kurset Business Driven Test Management og det var et rigtig godt kursus. Jeg fik en masse gode værktøjer med hjem i forhold til en risikobaseret tilgang til planlægning af test og testomfang.

Jeg kan helt klart anbefale dette kursus til andre.

Torben Møller Larsen, Kriminalforsorgen  

Deltagelse i ISTQB foundation var en lærerig proces, hvor mit grundlæggende kendskab til test i alle dens afskygninger blev fastlagt. Kurset var særdeles godt forbedredt fra Capgeminis side, hvor både kursusadministrationen og selve undervisningen var perfekt og professionelt tilrettelagt og gennemført.

Mit kendskab til test var meget lille inden kurset,  men man kan roligt sige, at det har Capgemini rettet op på. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til ISTQB foundation kurset fra Capgemini. 

Jeg vil endvidere anbefale virksomhedernes beslutningstagere at deltage i dette kursus – det giver en rigtig god baggrund for at kunne træffe de for virksomheden vitale beslutninger, når virksomhedens IT-systemer skal udvikles, ændres eller anskaffes.

Morten Steen Tambour Jacobsen, Forsknings- og Innovationsstyrelsen  

For mig var TMap NEXT Test Engineer kursus særdeles velegnet til at udvide mine testkompetencer fra et teoretisk grundlag baseret på ISTQB Foundation til et niveau som jeg kunne bruge i praksis lige fra testplanlægning og ledelse over design, specifikation og udførelse.

Kursusindholdet har en god balance mellem ledelsesaktiviteter og udførelsesaktiviteter. Det største emne i pensum er testdesignteknikker, men lige så vigtigt er det, at der er meget omtale af den overordnede test proces og tilrettelæggelse af denne.

Nahid Mehrabi, Coop Danmark A/S  

Deltager fra kurset Agile Tester.

Tak for et super godt kursus. Det var fedt med en meget inspirerende underviser. Der var en god blanding mellem teori og øvelser. Rigtig mange ”værktøjer” som jeg kan gå tilbage og bruge direkte i mit arbejde. Jeg roser indhold og underviserens kompetencer.

todo todo
Kontakt
 • Anne Olsen
  Anne Olsen
  Sales Manager
  +45 5218 9048
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Ansvarlig, kursusforretningen
  +45 52189711