DSTB
SOFTWARETEST

DSTB - Softwaretest- konference 2018

Mød os på DSTBs årlige softwaretest-konference torsdag den 14. juni og få din rabatkode til vores uddannelser

Traditionen tro afholder DSTB igen i år en konference om softwaretest - hvor der sættes fokus på blandt andet Continuous Integration, Continuous Delivery og frameworks til at skalere agile metoder, heriblandt SAFe. 

Vi vil være tilstede på DSTB 2018 med en stand samt et indlæg fra Jakob Frisenvang, der vil tale om Den agile tester. På standen vil i kunne møde flere af vores kyndige IT-eksperter, som er klar til at tilbyde jer en faglig sparring. Derudover vil i have den unikke mulighed som deltagere på DSTB, at modtage en rabatkode på 25 % på alle vores uddannelser  og certificeringer. 

Den agile tester – proaktiv brug af testdesignteknikker til behovsafklaring /v Jakob Frisenvang

Som medlem af et agilt team er testerens rolle anderledes – og bredere. Som en integreret del af et agile team er du involveret fra første dag, og du har derfor mulighed for at bidrage til at støtte dit team i at forstå forretningens behov, og dermed at hjælpe forretningen til at beskrive deres behov. Hvor den klassiske user story fokuserer på en helt overordnet beskrivelse af et behov og et mål, og acceptkriterierne primært fokuserer på konkrete funktionaliteter og non-funktionelle aspekter som skal implementeres, så kan du med din testværktøjskasse tage dette et skridt videre. Du kan hjælpe med at skabe et overblik – eksempelvis hvordan de forskellige User Stories er relateret til hinanden i en proces og opnå en fælles forståelse af hvad software skal bruges til; på en letdokumenteret og visuel måde som skaber værdi for team og bruger.

Tilmelding til DSTB sker via DSTB's hjemmeside

todo todo
Kontakt
 • Anne Olsen
  Anne Olsen
  Sales Manager
  +45 5218 9048
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Ansvarlig, kursusforretningen
  +45 52189711