Certified TMap NEXT Test Manager
KURSER
SOFTWARETEST

Certified TMap Suite Test Master

TMap er den mest anerkendte testmetode globalt. Få kendskab til testkoordinering og testmanagement og signalér din viden med en certificering. Dette kursus dækker både ’traditionelle’ fremgangsmåder og agile, og kombinerer derved de to verdener. Tilmeld dig kurset forneden:

Kurset giver dig

Er din virksomhed agil, eller på vej på den agile rejse? Det er den sikkert, men måske har i også noget traditionelt IT, på en bi-modal eller hybrid måde.
Vil du gerne vide, hvordan man organiserer test i alle disse situationer? Det nye TMap Suite Test Master kursus lærer dig, hvordan du klarer de udfordringer, som dagens IT verden giver.

Du kan måske undre dig: "Hvad er en test master"? Det er en professionel, der er i stand til at forstå og håndtere testopgaven såvel i Agile, vandfald- og hybrid/blandede situationer. Som sådan kan test masteren forberede, styre og udføre tests, rådgive, coache og træne teams og organisationer inden for test og kvalitetskontrol og bruge resultaterne af retrospektiver til at forbedre test og IT.
Roller, som en test master kan opfylde, er testkoordinator, testmanager, testkonsulent, Quality supervisor mv. Ofte i kombination med roller som scrum master eller quality coach. Dette kursus forbereder dig også til EXIN-eksamenen, så du kan få et certifikat for at være test master.

Målgruppe og forudsætninger

TMap Suite Test Master henvender sig primært til personer som er involveret i test management aktiviteter til dagligt, men som ønsker at dygtiggøre sig yderligere indenfor dette felt. 

Læringsform

Kurset består af teoretiske gennemgange og praktiske øvelser som både løses individuelt og i grupper. Øvelserne er baseret på projektcases og opgaver. 
Underviseren relaterer teorierne til den virkelige verden via eksempler fra hverdagens projekter og gennem dialog med deltagerne. Materialet er på engelsk.

Varighed 

Selve kurset afholdes over 4 dage efterfulgt af eksamen på 5 dagen. Hvis du ønsker, at tage eksamen på et senere tidspunkt, kan vi bestille en voucher, så du selv kan gennemføre eksamen på et senere tidspunkt.

Eksamen

Eksamen foregår som en multiple choice på engelsk, af 2 timers varighed uden hjælpemidler. Der er 40 spørgsmål hvoraf de 26 skal være rigtige for at bestå. I forbindelse med undervisningen vil der blive afholdt prøveeksamen.

Grundlaget for kurset er de krav, som det uafhængige eksaminationsinstitut (EXIN) stiller i forhold til at opnå en certificering.

Indhold

Day 1

- Introduction to TMap
- Exam Specifications
- Managing Overall Testing Activities:
- Master Test Plan
- Testing and Agile
- Business Driven Test Management
- TMap Human Driven
- Quality Driven / Human Driven
- Recap Day 1

Day 2

- Test Budget
- Test Variations
- Test Approaches
- Finding Procedure
- Testing Test Process
- Test Infrastructure
- Test Statistics
- Keys
- Phasing Test
- Recap Day 2

Day 3

- Quality Policy
- Quality Measures
- Test Organizations
- Test Environments
- Test Tool Policy
- Traditional and Agile

Day 4

- Repetition and Exam Preparation

Pris

Undervisning: Kr. 18.800 ekskl. moms
Eksamen: Kr. 1.500 ekskl. moms

Tilmelding

Ved bestilling indvilliger du i Capgeminis aftalevilkår.

Tilmeld dig her
Accept
Mød din underviser
Gitte
Gitte Ottosen
Testmanagement og Agil coach
+45 5218 9711
todo todo
Kontakt
 • Anne Olsen
  Anne Olsen
  Sales Manager
  +45 5218 9048
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Head of Training & Principal Consultant
  +45 5218 9711