Scrum@Scale
KURSER
AGILE

Scrum@Scale

Fra Fortune 100 virksomheder til nystartede, forvandler Scrum@Scale® organisationer til agile virksomheder. Scrum@Scale-rammen er iværksat af Dr. Jeff Sutherland, co-creator af Scrum og grundlæggeren af ​​Scrum Inc.

Kurset giver dig

 • Scrum@Scale lærer dig kerne Scrum-rammerne, som gør dig i stand til at levere hyperproduktive resultater på tværs af brancher og discipliner, herunder software, hardware, tjenester, operationer og FoU.
 • I vores 2-dages kursus vil du lære at anvende grundlæggende Scrum og Lean produktudviklingsfærdigheder til at scalere Scrum fra et til mange hold på tværs af enhver form for initiativ.

Målgruppe og forudsætninger

Kurset henvender sig til CSM'ere, CSPO'ere, agile coaches mm. Som har interesse inden for Lean & Agile. 

Læringsform

Kurset består af teoretiske gennemgange og praktiske øvelser, som løses individuelt. Øvelserne er baseret på projektcases og opgaver, som gør dig i stand til at scalere enhver Scrum implementering på en måde, der er skræddersyet til virksomhedens unikke behov uden at indføre anti-Scrum mønstre eller unødvendigt affald

Varighed

Undervisningen afholdes over 2 dage. Vi anbefaler at du påbegynder et Certified Scrum Product Owner kursus efterfølgende.

Eksamen

Der er ingen eksamen på dette kursus

Pris

Prisen inkluder materiale og eventuelle bøger, fuld forplejning med morgenmad, frokostbuffet, snacks/kage, friskbrygget kaffe og the samt vand.

Undervisning: Kr. 12.800 ekskl. moms  

Kontakt

Ønsker du yderligere info omkring kurset, din underviser, kommende afholdelse eller lign. er du mere end velkommen til at kontakte enten Jonas eller Gitte, som du finder øverst til højre.

Tilmeld dig her
Accept
todo todo
Kontakt
 • Anne Olsen
  Anne Olsen
  Sales Manager
  +45 5218 9048
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Head of Training & Principal Consultant
  +45 5218 9711
Kursus kalender 2019