Agile krav og forretningsmodellering
KURSER
AGILE

Agile krav og forretningsmodellering

Byg bro mellem kundens behov og den tekniske implementering; udvid din værktøjskasse med metoder til modellering, så helhedsperspektivet sikres ved definition af user stories og acceptkriterier.

Kurset giver dig

Succesfulde løsninger bygger på grundigt forarbejde. Formålet med dette kursus er at give dig redskaber til formulering af behov og krav, så du kan hjælpe forretningen med at sikre, at kvaliteten bygges ind i produktet fra start. Kurset tager afsæt i en agil kontekst med fokus på identifikation, dokumentation og test af epics, features og user stories, og hvordan sammenhængen er mellem disse.

Kurset fokuserer på samarbejdet i teamet, samt samarbejdet mellem team og forretning, for at sikre at forretningens behov forstås og implementeres. Hver enkelt user story kan betragtes isoleret og giver forretningsværdi, men det er meget vigtigt, at vi ikke glemmer helheden. Vi skal være helt skarpe på afhængigheder og hvordan de forskellige user stories er relateret til hinanden – både eksisterende funktionalitet og ny funktionalitet.

Kurset giver ved hjælp af modeller en letdokumenteret måde til at sikre overblik og forståelse af løsningen på tværs af roller. Samtidigt udgør forskellige modeller testbasis til testdesignteknikker som eksempelvis procescyklustest og derved sikres testbasis og grundlag og principper for tidlig test.

Målgruppe og forudsætninger

Agile teammedlemmer – forretningsanalytikere, product owners, testere mv.

Læringsform

Kombination af gennemgang af teori og praktisk afprøvning af det lærte gennem øvelser. Kurset har fokus på den praktisk anvendelse af teorien gennem gruppearbejde og diskussioner.

Varighed

Kurset varer 2 dage.

Eksamen

Der er ingen eksamen til dette kursus, men der kan udleveres et diplom.

Indhold

 • Generelt om epics, features og user stories
 • User stories, acceptkriterier, personas og story mapping
 • Grundlæggende principper og generelt om modellering
 • Modellering – proces, data og tilstande
 • Kobling mellem modeller og agile krav (epic, feature, user story)
 • Kobling mellem modeller og test

Pris

Prisen inkluder en kursusmappe med alt materiale og eventuelle bøger, fuld forplejning med morgenmad, frokostbuffet, snacks/kage, friskbrygget kaffe og the samt vand.

Undervisning: Kr.  9.000 ekskl. moms

Tilmelding

Ved bestilling indvilliger du i Capgeminis aftalevilkår.

Tilmeld dig her
Accept
Mød din underviser
Jakob
Jakob Frisenvang
Testdesign & Agil coach
45 5218 9740
todo todo
Kontakt
 • Anne Olsen
  Anne Olsen
  Sales Manager
  +45 5218 9048
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Head of Training & Principal Consultant
  +45 5218 9711