Umbraco løsninger fra Capgemini Sogeti
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
WEB SOLUTIONS

Umbraco løsninger fra Capgemini

For få år siden var devisen, at TCO (total cost of ownership) var højere for open source- end for kommercielle CMS-systemer. Denne tommelfingerregel bliver der nu rykket ved, idet flere Open Source leverandører er begyndt at arbejde professionelt med deres produkter. Umbraco er et af dem, der virkelig har taget et kvalitetsspring fremad.

Capgemini kan varmt anbefale Umbraco som CMS-system, fordi:

 • Din virksomhed kan få nøjagtig det design, I ønsker. Umbraco er tæt på at være et ’headless CMS’, fordi systemet ikke genererer en masse mark-up kode, som frontend udvikleren skal forholde sig til. Udvikleren kan hurtigt bygge de templates, der skal til, for at jeres visuelle kommunikation understøtter web-løsningens primære formål. Hvad enten det er informationsformidling, e-Business eller selvbetjening

 • Brugergrænsefladen for web-redaktører er usædvanlig brugervenlig

 • Vi kan integrere en Umbraco løsning med alt, der har en åben datamodel

 • Umbraco supporterer på fineste vis responsive webløsninger – både for redaktører og udviklere

 • Du kan lancere dit projekt, samtidig med at du udvikler de resterende komponenter. Du undgår code freeze og kan bare få dit website i luften med nye produkter og informationer. Umbraco platformen understøtter agile projektforløb, og vi kan sætte din løsning op, så den understøtter continuous deployment gennem hele projektet.

Med den profil egner Umbraco sig blandt andet godt til websites, hvor der er vægt på visuel kommunikation, design og branding.

Hvorfor en Umbraco løsning gennem Capgemini?

Capgemini er Certified Umbraco Partner. Vi har dyb indsigt i systemet og dets muligheder, og vi råder certificerede udviklere, der kan skabe den optimale løsning for virksomheder, som vælger Umbraco som CMS-system. Både på frontend- og backend siden. Vi har på internationalt plan uviklet egne værktøjer, processer og metoder, og vi udvikler altid løsninger ud fra forretningsmål med vores kunders kunder i centrum.

todo todo
Kontakt
 • Maria Søndergaard
  Maria Søndergaard
  Director of Manufacturing and CPRD
  +45 52189297