Salesforce
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
SALESFORCE

Salesforce

Lad os hjælpe dig med at tage en af verdens bedste CRM-platforme til et nyt niveau

Hos producenten af den førende CRM-platform, Salesforce, er der særligt en værdi, som prioriteres højt, nemlig ohana-konceptet, som betyder familie på hawaiisk. Konceptet omfavner både medarbejderne og kunder hos Salesforce, men også deres tætte partnere, som os i Capgemini.

I Capgemini ønsker vi at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din egen Salesforce-løsning og de forretningsmæssige resultater som, Salesforce kan hjælpe dig med at opnå. Vi har i de seneste 10 år implementeret og integreret Salesforce for vores klienter med stor succes. Vi er stolte over at have en score på 9,89/10 på Salesforce Partner Value Index, som en global strategikonsulent partner. Det har vi opnået gennem effektive Salesforce CRM og Cloud-løsninger, implementering- og integration af Salesforce, en sofistikeret force.com og VMforce-applikationsfabrik. Og sidst men ikke mindst, et stærkt samarbejde med Salesforce om innovation og projektering.

Oplev samarbejdet mellem Capgemini og Salesforce i 10 steps

Når vi får priser er det bevis på den værdi som vi kan tilføre din forretning

Vi får regelmæssigt anderkendelse for vores Salesforce-, CRM-, CX- og relaterede funktioner. Seneste priser omfatter følgende:

todo todo
KONTAKT
  • Thorvald Kingbo
    Thorvald Kingbo
    Managing Consultant & Team Manager, Digital Customer Experience
    +4539778440