Microsoft
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
CLOUD

Microsoft

Capgemini er en anerkendt Microsoft partner tilknyttet Microsofts Partner Netværk. Det stærke partnerskab giver Capgemini unik indsigt og adgang til specialiserede Microsoft-ressourcer, herunder branchespecifikke metoder, komponenter og rammeværk fra Microsoft Consulting Services. Disse aktiver hjælper os med at forbedre din forretningsproces og ydeevne, samtidig med at vi holder omkostningerne nede.

Partnerskab på globalt plan

Vi tilbyder vores kunder unikke muligheder på baggrund af vores certificerede partnerskab med Microsoft. Med afsæt i partnerskabet og med hjælp fra 24.000 Microsoft-eksperter kan vi tilbyde både onsite og Rightshore leveringsmuligheder i over 35 lande på 5 kontinenter.

Vi har ekspertise, engagement og evne til at levere Microsoft Cloud-løsninger. På globalt plan er vi en af de få Microsoft partnere, der har opnået guldcertificeringer fra Microsoft Cloud Center of Excellence i Gold Cloud PlatformGold Cloud ProductivityGold Customer Relationship Management og Gold Datacenter. Disse anerkendelser fra Microsoft understøtter vores dedikation til at være bedst til at levere Microsoft Cloud-løsninger. 

Med vores massive portefølje af Microsoft Cloud-løsninger hjælper vi dig hele vejen fra udvikling af cloud-strategi til styring af et hybrid-miljø, hvor cloud prioriteres først. Det ændrer hele den måde, man arbejder for virksomheden på.

"Vi er glade for at udvide vores partnerskab med Capgemini, en førende global virksomhed inden for systemintegration, for at hjælpe kunderne med at accelerere deres forretningsmæssige fleksibilitet, produktivitet og effektivitet."

- Scott Guthrie, Vicepræsident, Cloud & Enterprise, Microsoft

Cloud

Vi har grundlaget for- og ekspertisen til at flytte dine applikationer til Microsoft Azure Cloud. Blandt andet i form af en række værktøjer fra hele Capgemini-gruppen samt stærk lokal dansk ekspertise.

For at en migrering til Azure skal blive succesfuld, skal flere ting være på plads med udgangspunkt i virksomhedens cloudstrategi og mål. Eller sagt på en anden måde; det skal stå klart, hvor vi er, og hvor vi vil hen.

Hvor er vi?

Til at finde ud af hvor vi er, har Capgemini-gruppen udviklet et værktøj, der kigger på alle applikationer, holder dem op mod virksomhedens mål og beregner anbefalinger. Det udmøntes i en business case, som bliver fremstillet visuelt, så beslutninger kan tages, og en roadmap kan blive udstukket.

Hvor vil vi hen?

Når beslutningerne er taget om, hvordan vi vil behandle hver enkelt applikation, tilbydes en meget stærk implementeringsplatform, hvor branchespecifikke skabeloner/biblioteker kraftigt forkorter migrerings- eller udviklingstiden til Azure.

Applikationer integrerer med hinanden, og i en periode vil der være applikationer on premise samt i skyen eller endda i flere skyer (multi-cloud). Hermed bliver integration mere komplekst. Capgemini har gode bud på, hvordan dette bør løses, så applikationerne fleksibelt kan flyttes fra on premise til skyen, samtidig med at integrationerne bevares, og samtidig med at udgiften til integrationer i skyen ikke løber løbsk.

Både migrering og native udvikling samt integrationer i skyen sker på en ensartet, veldokumenteret måde, så løsningerne i skyen bliver med så lav teknisk gæld som overhovedet muligt.

Drift og overvågning

Capgemini tilbyder desuden en portal til at overvåge og justere de kørende applikationer i et Azure- eller multi-cloudmiljø, så der opnås et samlet overblik over alle applikationer og en velkørende, optimeret drift.

Få indsigt i, hvordan vi hjalp virksomheden Smartly med at udnytte Microsoft Cloud Platforms

todo todo
Kontakt
  • Peter Rostrup
    Peter Rostrup
    Managing Consultant & Team Manager, Custom Development & Cloud
    +45 3977 8220