Episerver løsninger fra Capgemini Sogeti
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
WEB SOLUTIONS

Episerver løsninger fra Capgemini

Episerver løsninger er relevante for både B2C- og B2B virksomheder, for ansatte og for partner fællesskaber. 135.000 web-redaktører over hele verden bruger dette portalrammeværktøj til at holde styr på flere end 10.000 websites. Capgeminis leverer Episerver løsninger, der kan forbedre og optimere din virksomheds forretning. Vi integrerer med jeres forretningssystemer, genbruger og udstiller data, så jeres forretningsprocesser bliver optimeret og jeres omkostninger reduceret.

Vælger du os som partner på Episerver området, får I en robust, fleksibel og dynamisk løsning, der kan understøtte hele jeres digitale tilstedeværelse: Fra selvbetjening til kunderne, e-handel, digital marketing, til multi-channel kommunikation, content management, communities og sociale media. Løsningen understøtter det hele.

Hvad kan Episerver give din virksomhed?

 • En samlet platform til at publicere indhold, der tilpasser sig mobile devices, sociale medier og desktop browsere

 • I får et stærkt Digital Marketing værktøj til On-the-fly personalisering, selvoptimerende landing pages, e-mail marketing og marketing automatisering, der giver jer kortest mulige time-to-market

 • Et stærkt e-handels modul, hvor indhold, marketing og produktkatalog spiller sammen i en integreret eCommerceløsning

 • Det er nemt for jeres redaktører at bruge platformen - kræver minimal træning

 • Episerver integrerer nemt med andre systemer og databaser. Så komplekse integrationsprojekter, hvor man benytter SOA, har en kort udviklingstid sammenlignet med andre løsninger

Hvorfor en Episerver løsning fra Capgemini?

Det kræver en leverandør med en holistisk tilgang, hvis man vil integrere sine webløsninger med andre systemer for at styrke indtjening, intern og ekstern kommunikation, samt optimere salget og forretningen. Derfor er det oplagt at vælge Capgemini. Vi er eksperter i at integrere, tilpasse, teste og drifte komplekse webløsninger.

todo todo
Kontakt
 • Maria Søndergaard
  Maria Søndergaard
  Director of Manufacturing and CPRD
  +45 52189297