CA Technologies
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
QUALITY ASSURANCE

CA Technologies

CA Technologies leverer IT Management-løsninger, som hjælper kunder med at administrere og sikre komplekse IT-miljøer, til understøttelse af agile forretningsydelser.

Virksomheder over alt i verden benytter sig af software og SaaS-løsninger fra CA Technologies til at skabe innovation, transformere infrastruktur og overføre data til Cloud på en sikker og krypteret måde. CA Technologies tilbyder en praktisk fremgangsmåde til at hjælpe kunder med alt fra vedligeholdelse af IT-systemer til at levere nye, innovative ydelser og skabe værdi gennem IT.

Capgemini & CA Technologies - Et succesfyldt partnerskab

Gennem tiden har Capgemini og CA Technologies haft et langvarigt samarbejde og leveret innovative løsninger med stor succes uanset opgavens kompleksitet.

Partnerskabet drager nytte af vores evne til at gå forrest, vores kompetencer, når det kommer til at udvikle strategier og vores dybe branchekendskab. Det bidrager til at sikre optimal implementering af CAs administrations - og ledelsesløsninger. Capgemini og CA Technologies drevet af ønsket om at udvikle oe bedste løsninger til markedet. Nogle af disse samarbejdsløsninger Indbefatter Test Environment Management, Service Integration, Remote Infrastructure Management, Eco Governance/Sustainability og Project & Portfolio Management. Derudover arbejder vi også på at indlejre CA-løsninger til netværks- og serverovervågning, applikationsydelse, cloud-overvågning og sikkerhed (identitet, adgang, styring) i vores egne services.

 

todo todo