Amazon Web Services
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
CLOUD

Amazon Web Services

Capgemini er og har gennem en lang årrække været en stærk AWS partner. Dette samarbejde, der er indgået på øverste niveau i de to organisationer, giver os fokus og unikke muligheder for at hjælpe vores kunder gennem vores erfarne konsulenter og vores komplette værktøjskasse.

AWS Partnerskab

Vi tilbyder vores kunder cloud-relaterede ydelser på baggrund af vores stærke partnerskab med AWS. Med afsæt i partnerskabet kan vi tilbyde både onsite og Rightshore leveringsmuligheder i over 35 lande på 5 kontinenter.

 ‘Capgemini Migration Factory for AWS’, i Chennai og Bangalore (Indien), kan understøtte migrering af applikationer til AWS Cloud. Mere end 1.000 konsulenter er uddannet til at varetage denne transformation på en optimal og struktureret form, der absolut også er prisrigtig. Migration Factory anvender AWS Cloud Adoption Framework (AWS CAF) planlægningsværktøj som del af metoden til at for at opnå en effektiv transformation.

“We are delighted to be working with Capgemini as they expand their commitment to AWS customers including a dedicated migration factory. With our respective strengths and methodologies, Capgemini and AWS help enterprise customers become more agile in building and migrating applications, thereby accelerating their transformation to the AWS Cloud.”

Terry Wise, Vice President of Worldwide Partner Ecosystem, Amazon Web Services, Inc. 

Capgemini underbygger metodens værdi med flere end 5.000 succesulde cloudprojekter og 20 aktive kundereferencer. Ledende virksomheder som GE Oil & Gas, Broad Green Pictures, ABN AMRO, Telenor Connexion og Gas Natural er blandt de kunder, der har nydt godt af metoden og opnået betydelig udbytte gennem samarbejdet med Capgemini og AWS.

Cloud – også på lokalt plan

Vi har grundlaget for- og ekspertisen til at flytte dine applikationer til AWS Cloud – også på mere lokalt plan. Blandt andet i form af en række værktøjer fra hele Capgemini-gruppen samt stærk lokal nordisk ekspertise.

For at en migrering til AWS skal blive succesfuld, skal flere ting være på plads med udgangspunkt i virksomhedens cloudstrategi og mål. Eller sagt på en anden måde; det skal stå klart, hvor vi er, og hvor vi vil hen.

Hvor er vi?

Til at finde ud af hvor vi er, har Capgemini-gruppen udviklet et værktøj, der kigger på alle applikationer, holder dem op mod virksomhedens mål og beregner anbefalinger. Det udmøntes i en business case, som bliver fremstillet visuelt, så beslutninger kan tages, og en roadmap kan blive udstukket.

Hvor vil vi hen?

Når beslutningerne er taget om, hvordan vi vil behandle hver enkelt applikation, tilbydes en meget stærk implementeringsplatform, hvor branchespecifikke skabeloner/biblioteker kraftigt forkorter migrerings- eller udviklingstiden til AWS.

Applikationer integrerer med hinanden, og i en periode vil der være applikationer on premise samt i skyen eller endda i flere skyer (multi-cloud). Hermed bliver integration mere komplekst. Capgemini har gode bud på, hvordan dette bør løses, så applikationerne fleksibelt kan flyttes fra on premise til skyen, samtidig med at integrationerne bevares, og samtidig med at udgiften til integrationer i skyen ikke løber løbsk.

Både migrering og native udvikling samt integrationer i skyen sker på en ensartet, veldokumenteret måde, så løsningerne i skyen bliver med så lav teknisk gæld som overhovedet muligt.

Drift og overvågning

Vi tilbyder desuden en portal til at overvåge og justere de kørende applikationer i et AWS- eller multi-cloudmiljø, så der opnås et samlet overblik over alle applikationer og en velkørende, optimeret drift.

Telenor Connexion

Ved hjælp af AWS Cloud aktiverede vi Telenor Connexion for at tilbyde vores kunder nye indsigter i network-connectivity.

todo todo
Peter Rostrup
  • Peter Rostrup
    Peter Rostrup
    Managing Consultant & Team Manager, Custom Development & Cloud
    +45 3977 8220