SAP
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
SAP

SAP

Capgemini baner vejen, så du kan udnytte SAPs nye teknologier hurtigere og mere agilt. Er du klar til fremtiden?

Stil de rigtige spørgsmål – og få succes med SAP

Succesfulde virksomheder tænker altid fremad. Capgemini er den første og ofte den eneste implementeringspartner for mange af SAPs strategiske- og innovative initiativer.

En succesfuld implementering kommer dog ikke af sig selv, og derfor gør vi en dyd ud af at stille alle de rigtige spørgsmål tidligt i processen – så vi sammen kan sikre, at jeres SAP-rejse til enhver tid er både nutids- og fremtidssikret.

Tag Capgemini med på din SAP-rejse

Capgemini er positioneret som Leader i Gartner's 2018 Magic Quadrant for SAP Application Services, Worldwide. "Vi er glade for, at Gartner anerkender os som Leader, fordi det bekræfter vores styrker og investeringer som en førende leverandør af SAP-tjenester," siger Lars Bruun Larsen, Head of SAP Danmark hos Capgemini.

I 2018 modtog vi SAP EMEA North Award for Partner Excellence - Service Partner of the Year, som en belønning for fremragende resultater som SAP-partner.

Lad os hjælpe dig og din virksomhed med at nå jeres mål: Vi er strategisk digital partner for en lang række førende og fremsynede virksomheder.

Oplev Capgemini-effekten

Hos Capgemini Danmark drager du fordel af at samarbejde med en konsulentvirksomhed, der er lokalt forankret og har et indgående kendskab til danske marked.

Gennem tiden har vi fx gennemført et stort antal komplekse digitale projekter for blandt andet DSB, Falck, BEC, MT Højgaard, Alm. Brand, Santander og mange flere.

Din virksomhed får desuden direkte adgang til udvikling, vidensdeling og gennemprøvede koncepter, der kendetegner den internationale Capgemini-koncern med mere end 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Herunder vores tætte samarbejde med Salesforce, Microsoft, Umbraco og Sitecore.

Book et uforpligtende møde

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med henblik på et uforpligtende møde, hvor vi sammen identificerer de væsentligste ønsker og problemstillinger.

todo todo
Kontakt
  • Claes Kongsdam
    Claes Kongsdam
    CSO
    +45 52189595