Vores testmetoder
Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede
SERVICE
SOFTWARETEST

Vores testmetoder

Verdens førende tilgang til forbedring af testprocesser og verdens førende metode til struktureret test!

TPI NEXT® - forretningsdrevet testprocesforbedring

Capgeminis nye TPI model - TPI NEXT® - afspejler ændringer i erhvervslivet, forretningsprocesser og den teknologiske udvikling, vi ser i dag. Modellen er en trin-for-trin guide til at få indsigt i modenheden af en organisations testprocesser med anbefalinger til en gradvis og kontrollerbar forbedring. 

Test er ikke et mål i sig selv, men skal støtte det forretningsmæssige mål. TPI NEXT® er derfor afstemt til at møde en organisations forretningsmål. 

TMap NEXT® - Effektiviser dit testarbejde

Capgeminis TMap NEXT® er en struktureret testledelsesmetodologi, som hjælper organisationer til at levere "mere for mindre, hurtigere og bedre". Den reviderede metode udkom i 2006 og er tilpasset forskellige udviklingsmetoder som vandfaldsmetoden, iterativ og agile metoder. 

TMap® Human Driven

Denne nye testmetode inkarnerer et skift fra en traditionel metode til et mere innovativt byggeklodsprincip. Den nye TMap® HD er i fuld overensstemmelse med de nuværende tendenser og teknologier såsom Social, Mobile, Analytics, Cloud, Internet of Things og software udvikling ved hjælp af Agile / Scrum metoder.

 

todo todo
Kontakt
  • Thomas Oxbøll
    Thomas Oxbøll
    Managing Consultant & Team Manager, QA & Testing
    +45 52189050