SKI rammeaftale 02.17
PRESSE

Capgemini kommer på SKI rammeaftale 02.17

Efter at have været leverandør til stat og kommuner på SKI 02.15 Rammeaftalen i et halvt år fik Capgemini i starten af december 2017 besked om også at være blandt de udvalgte på den nye 02.17 Rammeaftale.

København, 12. december, 2017 – På SKI 02.17 Rammeaftalen kan stat og kommuner tildele konsulentaftaler og gøre brug af hele Capgeminis brede pallette af kompetencer; testere, test managers, projektledere, arkitekter, udviklere og mange andre - både enkeltvis og i teams.

”Det en vigtig forretningsmæssig milepæl, vi har nået med denne rammeaftale”, udtaler Client Director Henrik Fugmann, Capgemini Danmark A/S. ”Gennem det seneste halve år har vi leveret til en række offentlige organisationer og fået bl.a. Københavns Kommune, Beskæftigelsesministeriet, Domstolsstyrelsen, Energinet m.fl. på kundelisten via 02.15, og jeg er optimistisk omkring, at den positive udvikling fortsætter med den nye rammeaftale. Samtidig er jeg glad for, at stat og kommuner under både 02.15 og 02.17 kan benytte direkte tildeling, som er en effektiv måde at spare tid og ressourcer på - for alle parters vedkommende. Vi er parate og glæder os til at komme i gang med arbejdet, når aftalen træder i kraft medio december”.

Det har været spændende at deltage i udvælgelsesprocessen og ”strategien var at synligøre og demonstrere Capgeminis unikke kombination af lokalt markedskendskab og international dybde i de kompetencer, vi tilbyder. Så det, at blive udvalgt, er et stort skulderklap til hele vores organisation”, slutter Henrik Fugmann.

For spørgsmål, kontakt venligst Henrik Fugmann på telefon 52189015.

Om Capgemini

Capgemini er førende global leverandør af rådgivning, teknologi services og digital transformation. Virksomheden er i front, når det kommer til innovation, for at kunne realisere sine kunders potentiale inden for ​​Cloud, Digital og platforme. Baseret på 50 års erfaring, dyb industrispecifik ekspertise og en række ydelser hjælper Capgemini kunder med at opnå deres forretningsmæssige ambitioner - fra strategi til drift. Capgemini er drevet af en overbevisning om, at teknologiens forretningsmæssige værdi kommer af samspillet med mennesker. Det er et multikulturelt selskab med 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Koncernen havde i 2017 en omsætning på 12,8 mia. EUR.

todo todo
 • Mohamed Attazgharti
  Mohamed Attazgharti
  Marketing & Communication Director
  +45 52189431
 • Henrik Fugmann
  Henrik Fugmann
  Client Director
  +45 52189015