Kursus udvalg
PRESSE
SOFTWARETEST

Nyt kursuskoncept og –katalog inden for test og QA på vej

I lyset af den teknologiske udvikling, ændrede udviklingsmetoder og den generelle fokus på kortere time-to-market har Capgemini valgt at flytte fokus i kursusforretningen. Fra et rent testfokuseret kursusudbud til et bredere udbud af kurser, der fokuserer på kvalitet i hele udviklingslivscyklus og i særlig grad rettes mod de agile udviklingsmetoder.

1. november 2017 - Derfor vil Capgemini lancere et nyt kursuskoncept og – katalog, med Gitte Ottosen, Management Consultant & Agile Evangelist, ved roret.

”Det er en spændende tid for test og QA, og mulighederne for udvikling af fremtidens QA’ere er store. Men vores kursusportefølje skal følge markedsudviklingen og have fokus på kvalitet i hele udviklingslivscyklus”, udtaler Gitte Ottosen og tilføjer

”Vi vil selvfølgelig fortsat certificere kursister, som vi har gjort med blandt andet ISTQB og TMap, og nogle emner vil naturligvis gå igen fra tidligere. Men gennemgående bliver der lagt en ny linje, og jeg glæder mig til komme i gang med den nye sæson efter nytår”.

Om Gitte Ottosen:

Gitte Ottosen har været hos Capgemini i 6 år. Inden hun på det seneste har fordybet sig i kvalitetsaspektet inden for agil udvikling, har hun gennem 22 år været hele vejen rundt som testengineer, testmanager, testarkitekt og programtestmanager. Så ingen kunne være bedre rustet til at udvikle Capgeminis kursuskoncept inden for test. Gitte Ottosen er en efterspurgt taler både i Danmark og internationalt. Hun er 50 år og bor i Hasselsager ved Århus.

todo todo
  • Maarten Galesloot
    Maarten Galesloot
    CEO & Interim Digital Assurance & Testing Director
    +45 3977 8400
Relaterede Nyheder