CFO
PRESSE
DNA

Ny Økonomidirektør i Capgemini

Vallensbæk, december 15, 2016 - Anders Sejersdal (45) er cand. polit. fra Københavns Universitet. I løbet af sin karriere har han haft forskellige stillinger inden for finans. I de seneste seks år har han som CFO bidraget til en omfattende turn-around i Copenhagen Group, en dansk serviceleverandør til FN og Nato.

I de år har han fået stor praktisk erfaring med økonomistyring, ledelse og forretningsudvikling i virksomheden med en årlig omsætning på over 200 mio. kr. og kontorer i Danmark, Kuwait, Afghanistan og Jordan. Det er hans profil som en allround, aktiv sparringspartner for såvel salg som levering, der sikrede ham jobbet, lyder det fra hans nye chef, Holger Bonde, administrerende direktør for Capgemini.

 ”Vi er meget glade for at have hentet Anders Sejersdal til Capgemini. Han bliver en vigtig støtte for udviklingen af vores forretning inden for blandt andet digital transformation, Internet of Things (IoT) og test som en service”, siger han.

Anders Sejersdal er vant til at navigere i større koncerner. Han har tidligere været chef for controller-teamet i Danisco-koncernen og finance manager i YouSee. Nu glæder han sig til at komme helt ind under huden på it-huset med hovedsæde i Vallensbæk.  

”Capgemini er en virksomhed med en stærk position i en spændende branche. Jeg har på egen hånd oplevet, hvordan godt implementeret it-løsninger kan bidrage til konkurrenceevnen. Så jeg glæder mig til at understøtte værdiskabelse hos kunderne”, siger Anders Sejersdal.

Privat bor Anders Sejersdal på Østerbro med sin kæreste og deres to børn. Fritiden går mest med romanlæsning og vedligeholdelse af en stor vennekreds, der går tilbage fra gymnasietiden.

Om Capgemini

Capgemini er førende global leverandør af rådgivning, teknologi services og digital transformation. Virksomheden er i front, når det kommer til innovation, for at kunne realisere sine kunders potentiale inden for ​​Cloud, Digital og platforme. Baseret på 50 års erfaring, dyb industrispecifik ekspertise og en række ydelser hjælper Capgemini kunder med at opnå deres forretningsmæssige ambitioner - fra strategi til drift. Capgemini er drevet af en overbevisning om, at teknologiens forretningsmæssige værdi kommer af samspillet med mennesker. Det er et multikulturelt selskab med 200.000 medarbejdere i over 40 lande. Koncernen havde i 2017 en omsætning på 12,8 mia. EUR.

 

todo todo
KONTAKT
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing & Communication Director
    +45 52189431